2777
2789

رکیک ترین فحاشی هارو به من میکنه از کوچکترین سن

یدونه دختر هم هستم

متنفره از من، رفتار به شدت تبعیض آمیز بین منو برادرام داره حتی توی یه غذا کشیدن ساده

حتی از دانشگاه یه زنگ ک بهش میزنم دقیقا اینطوریه: الو بله؟ یعنی زودتر کارتو بگو برو.. داداشم ک زنگ میزنه پشت تلفن میگه الو قربون چشات برم مامانب کجایی؟

پیش پدرم تخریبم میکنع حاضر نیست ریالی پول به من داده بشه 

یه کار کوچیکی هم که میکنه برای من همش از ترس پدرمه. 

یه یکسالی هست که تا دلتون بخواد حرصش میدم و کوچیکش میکنم و حرفایی که لایقشه بارش میکنم و به شدت زیرآب خودش و خانوادشو پیش پدرم میزنم به تلاقی رفتاراش... دیگه خسته شدم واقعا دلیلی نمیبینم بخوام احترامشو نگه دارم باعث و باانی تمام زجرای عاطفی و روحی منه چون صرفا زاییدتم احترام نمیذارم دیگه بهش. 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

مادر من از اینم بدتره یه غذا درست نمیکنه یه ظرف نمیشوره، 

بی احترامی نکن که عاق والدین میشی و بدبخت.

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تو نی نی سایت این موضوع رو زیاد میبینماصلا نمیتونم باور کنم☹️آخه مگه میشه یه مادر بچه اش رو زجر ...

چه خوب که برات آشنا نیست ولی من با پوست واستخونم درکش میکنم😞

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
چرا تو نی نی سایت این موضوع رو زیاد میبینماصلا نمیتونم باور کنم☹️آخه مگه میشه یه مادر بچه اش رو زجر ...

باورت میشه یکبار تاحالا ننشسنه با من حرف بزنه؟ یا بغلم کنه؟ 

به بچه 5 ساله بگی جن*ده می‌فهمید چه حالیه؟ الان ک بزرگ شدم ازش نفرت پیدا کردم کوچیکتر ک بودم نمیفهمیدم 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
مادر من از اینم بدتره یه غذا درست نمیکنه یه ظرف نمیشوره، بی احترامی نکن که عاق والدین میشی و بدبخت.

اخه این موجود چرا نفرینش باید منو بگیره وقتي عامل تک تک خلأ های زندگیمه؟؟ چه منطقیه

مادر من از اینم بدتره یه غذا درست نمیکنه یه ظرف نمیشوره، بی احترامی نکن که عاق والدین میشی و بدبخت.

مال من از ایناهم بدتره میخواد زندگیمو خراب کنه همه راهارو امتحان کرده😑

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
یا خدا😑مطمئنی مادر واقعیته!؟😑البته ببخشید اینو میگم

متأسفانه مادر واقعیه

آرزوی مرگ و زمین گیر شدنشو دارم فقط

اخه این موجود چرا نفرینش باید منو بگیره وقتي عامل تک تک خلأ های زندگیمه؟؟ چه منطقیه

هعی کاملا درکت میکنم اینو خدا باید جواب بده 🥲، 

ولی عاق به نفرین نیست همین که بهشون بی احترامی کنی اذیت کنی اتوماتیک وار عاق والدین محسوب میشی،خدا تو قرآن اول به عبادت خودش و بعد به احترام به پدر و مادر تاکید کرده.

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

مال من از ایناهم بدتره میخواد زندگیمو خراب کنه همه راهارو امتحان کرده😑

هعی خوشبحال اونایی که مادر خوب دارن😢