2777
2789

متاهلم و شاغلم 

دیپلم دارم و الان ترم دو دانشگاهم 

دانشگاه پیام نور 

بنظرتون بخونم یا نمیخوادچون کارمیکنم 

همسرم فوق لیسانسه 

و باهم کارمیکنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخون پیام نور خوندن سخت نیست

اره ولی ی خوره ی مزخرفی افتاده ب جونمممم ک نخونم 

ولی خیلی دوست دارم بعدا از بچم تحصیلات مادرشو بپرسن بگه لیسانس یا فوق لیسانسه 

ولی همش میگم براچی دارم میخونم ب چ دردم میخوره 

ولی همسرم میگه الان بدردت نمیخوره اومدیمو در اینده شرایطی پیش اومد ک لیسانس خیلی بدردت بخوره ، مثلا شغل بهتر 

حتما بخون مدام علمتو بروز کن سرعت پیشرفت علم ودنیا خیلی زیاده باید مدام خودتو اپدیت کنی تا عقب نمونی

یه وقتی میبینی مثلا بعد ده سال دلتون خواست این شغلتون رو عوض کنید یه مهارت ومدرک دیگه داشته باشین حتما به کارتون میاد

حتما بخون مدام علمتو بروز کن سرعت پیشرفت علم ودنیا خیلی زیاده باید مدام خودتو اپدیت کنی تا عقب نمونی ...

دقیقا همسرم هم همینو میگه 

ولی ن سه چهار سالی دور بودم از درس 

خیلی برام سخته بشینم بخونم تنبلیم میاد 

اره ولی ی خوره ی مزخرفی افتاده ب جونمممم ک نخونم ولی خیلی دوست دارم بعدا از بچم تحصیلات مادرشو بپرسن ...

ما دهه شصتیها و ترسوندن هی همه گفتن کار نیست  الکی درس میخونن وادامه میدن یه عده مثل ما جا زدیم وادامه ندادیم خونه دار موندیم یه عده هم ادامه دادن حتی مدرکهای دیگه هم کنارش گرفتن الان بعد چند سال که بچه هاشون بزرگ شده شرایط کار بهتر شده خیلیهاشون شاغل شدن 

دقیقا همسرم هم همینو میگه ولی ن سه چهار سالی دور بودم از درس خیلی برام سخته بشینم بخونم تنبلیم میاد

خواهرشوهر من شصت سالشه دوساله رفته دانشگاه با چه ذوقی میخونه وخیال داره ادامه بده