2777
2789
آشپزخونه زوده اما بالای کمد دیواری ،کابتنهای غیر دم دست ،حتی شستن فرش از ماه بعد

دقیقاااا ببین من برنامه دارم هفته پیش رو کمد دیواری هام رو مرتب کنم .

نهایتا یکبار نزدیک عید دستی بهشون میکشم 

تمام لباسهای اضافه رو هم میخوام رد کنم بره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اولین سال عروسیم هیچوقت عید خونه تکونی ندارم چون همیشه خونم مرتبه،اسفند فقط میرم بیرون ،و از ه ...

دقیقاااااا منم یکی دو ساله این کار رو نیکنم و از حال و هوای اسفند لذت می برم 

استارتر حتما بچه کوچیک نداری من اگه ۲۹ اسفند هم عمقی تمیز کنم موقع سال تحویل خونم نامرتبه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میخوام با حقوق هر ماه هم برای یکی مون لباس عید بخرم مختصر و مفید

اینو موافقم... 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من اوایل دی زایمانمه،تقریبا همه کمد و کابینتا رو تمیز کردم میترسم تا اون موقع تمیز نمونه منم دیگه خیلی سنگینه نمیتونم بازم تمیز کنم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب منم همین کارو کردم فقط آشپزخونه مونده فرشاروهم دادم قالیشویی لباس های اضافه رو رد کردم کلی سبک شده اتاق ها ترو تمیز همه چی رو شستم تمیز کردم بهمن سالگرد بابام هست کلی مهمون دارم از الان دست به کار شدم