2777
2789
عنوان

ای تف تو شانسم سی و هفت سالم شده هنوز مجرد و تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم ولی بعید میدونم چیزهایی که دادم اونایی که اهل دوس پسر و این جور برنامه ها بودن خوشبخت شدنو ...

آره بخدا منم امروز به همین فکر میکردم..... سی سالمه اما دیدم این پسرا رو که... آخرشم خوب شد براشون 

آره بخدا منم امروز به همین فکر میکردم..... سی سالمه اما دیدم این پسرا رو که... آخرشم خوب شد براشون

دقیقا همینه 

دخترایی که با صد نفر میگشتن برو ببین چه ازدواج های موفقی داشتن پسرا هم همین طور 

بدبخت از دل من حتی دوستام که همه دختر بودن مامانم تلفن زدن هامم کنترل می‌کرد و میکنه 

مشکل مادرتون چیه که نمیتونید تنهاش بذارید و بخاطرش از کارتون دست کشیدید؟

خب یکی یکی باید مشکلاتتون رو حل کنید. چندتا مشکل رو نمیشه همزمان حل کرد.

مشکل کنترل‌گری خانواده که با بی‌توجهی حل میشه.

اشتغال خیلی مهمه. هم برای اعتماد بنفس و هم برای تو جامعه بودن و ارتباط داشتن با دیگران. که برای ازدواج هم میتونه مؤثر باشه.

اگه صرفا از خدا گله کنید هیچ اتفاق مثبتی نمیوفته. خودتون باید مشکلاتتون رو حل کنید.

مشکل مادرتون چیه که نمیتونید تنهاش بذارید و بخاطرش از کارتون دست کشیدید؟خب یکی یکی باید مشکلاتتون رو ...

کنسر سینه مشکل شدید قلبی تنفسی که به سختی راه میره 

بابامم امسال تو پرتو درمانی مامانم سکته کرد یه پام این بیمارستان بود یه پام اون بیمارستان بعد آنژیوگرافی شد الانم باید فتخشو عمل  کنه دنبال کارهاش من باید باشم وسایل خونمونم دونه دونه داره خراب میشه از موتور یخچال فریزر بگیر تا آب تصفیه پمپ آب تعمیر کار آمد خونمون تصفیه آب درست کنه دید پمپمونم از کار افتاد گفت خونتون جن داره چرا همزمان با هم دیگه تازه از چیزهای دیگه خبر نداشت 

در صورتی که من و مامانم مرتب ذکر میگیم دعاهای مختلف من میخونم از حشر گرفته تا سوره‌های دیکه چقدر صدقه میدم نمیدونم والا دیگه چه کار کنم   

کنسر سینه مشکل شدید قلبی تنفسی که به سختی راه میره بابامم امسال تو پرتو درمانی مامانم سکته کرد یه پا ...

واقعا شرایط سختی دارید. ایشالله بیماری پدر و مادرتون مرتفع بشه.

چند ساله که این شرایط رو دارید؟

واقعا شرایط سختی دارید. ایشالله بیماری پدر و مادرتون مرتفع بشه.چند ساله که این شرایط رو دارید؟

اشکمو درنیار دیگه اینها تازه بخشی از مشکل منه 

من قبلا یه دختر خیلی قوی بودم اما زیر بار این همه مشکل له شدم کی میگه قوی بودن خوبه قوی بودن  باعث میشه توقع بقیه ازت بره بالا و به جایی برسی که بگی دیگه دارم له میشم توقتونو کم کنین من الان در اون شرایطم من اگه الان مریض بشم یکیو ندارم یه لیوان آب دستم بده