2777
2789
عنوان

ای تف تو شانسم سی و هفت سالم شده هنوز مجرد و تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 39 پست
اشکام بند نمیاننمیدونم چرا خدا ماهارو نمیبینه😔😔😔😔😔😔😔

امشالا یه شوهر خوب نصیبت بشه .مثلا من که زود ازدواج کردم کجای دنیارو گرفتم عزیزم تازه تو سن کم ۱۸سالگی با کلی مشکل روبه رو شدم .البته ناشکری نمیکنم بازم هرچی ک باشه خوبه درکل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکام بند نمیاننمیدونم چرا خدا ماهارو نمیبینه😔😔😔😔😔😔😔

دقیقا نمیبینه فکر کنم ما را جز بنده هاش حساب نمیکنه 

آخه حاجت های ما که عجیب غریب نیست که اینقدر زجر کشمون میکنه نمیدونی چقدر از دستش ناراحتم فقط داره بیچارگی ما را نگاه میکنه انگار ما را فقط برا این دنیا آورده که استادیوم خالی نباشه    

امشالا یه شوهر خوب نصیبت بشه .مثلا من که زود ازدواج کردم کجای دنیارو گرفتم عزیزم تازه تو سن کم ۱۸سال ...

درد من شوهر نیس 

بیکاریمه 😔😔😔😔😔😔 امضام

زجرهایی که هرروز میکشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دقیقا نمیبینه فکر کنم ما را جز بنده هاش حساب نمیکنه آخه حاجت های ما که عجیب غریب نیست که اینقدر زجر ...

ببین دقیقا

حتی من همه تلاشمو هم میکنم برای کار پیدا کردن😔😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دخترخالهذهای بابام یکی ۴۳ یکی ۳۸ عروس شدناونیکی ۳۸ عروس شد ، همین امشب بچش دنیا اومد😍دخترعمشوم ۴۵ س ...

ببین یکی تو۲۰ سالگی ازدواج میکنه چون تو خونشون جنگه همیشه  ارامششو از دست داده میخواد از این فضا دور باشه بعد منو تصور کن که چقدر دیر شده 

عجب مشاوره ای میدن خانمهای،...بدبختت نکن

متوجه نشدم

خدا کمک کنه بهت و ازدواج خیلی خوب که جبران سختی هات بشه 😍🥰

امیدوارم ولی بعید میدونم چیزهایی که دادم اونایی که اهل دوس پسر و این جور برنامه ها بودن خوشبخت شدنو  و ازدواج کردن دخترایی مثل من که هیچ وقت اهل هیچی نبودن بدبخت شدن و مجرد موندن اینم عدالت خداست   

چیزی که نیست عدالت

درسته

ولی خودتم از منطقه امنت بیا بیرون

همین سایت هارو امتحان کن

نماز جعفر طیار

یا دوس شو

راه های جدید امتحان کن 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

نمیدونم این حرفم شاید خیلی ظالمانه به نظر بیاد البته برای همه صدق نمیکنه ولی نمیدونم چرا هرچی بچه بو ...

تازه بهم میگن مگه چکار کردی برامون میخواستی نکنی هیچ وقت ممنون دار نبودن من واسه این که عذاب وجدان نگیرم انجام میدم 

تازه بهم میگن مگه چکار کردی برامون میخواستی نکنی هیچ وقت ممنون دار نبودن من واسه این که عذاب وجدان ن ...

خانواده منم همینو میگن 

اشتباه اشتباه 

بخدا اگر زمان برمی‌گشت عقب اصلا هیچ کاری نمیکردم که الان به این حال بیوفتم

شمام بهتره زودتر یه فکری واسه زندگیت بکنی گل

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت