2777
2789
عنوان

بینیم نیاز به عمل داره آیا 👀

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست
اگه به صورتت میاد عمل نکن

نمیاد حقیقتا

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
رو به روش خوبه اتفاقا

خب پس خودتو تو دردسر عمل ننداز 

من عمل کردم راضی هم هستم ولی بینی که خوبه رو چرا عمل کنی 

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم به دردسرای بعدش نمی ارزه خوبه دماغت تازه ممکنه به صورتت نیاد قیافه خیلی تغییر می‌کنه بعداز عمل اژراف ماهرکی کرده بدشده قیافش جوریرکه به روشونم میارن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دو به شکم

ببین بینی ت مثل من میشه بعد عمل چون مشکل نداره توقع تغییر زیاد نداشته باش ک مثلا کل قیافه م قراره عوض بشه من بینی م صاف صاف بود قوس نداشت و اینکه خندیدنی نوکش میوفتاد عمل کردم ک قوس بگیره و سر بالا بشه و گرنه تغییر آنچنانی نکرد شمام عمل کنی یه چنین نتیجه ای میگیری

خب پس خودتو تو دردسر عمل ننداز من عمل کردم راضی هم هستم ولی بینی که خوبه رو چرا عمل کنی

خودم دوستش ندارم حقیقتا 

حس می کنم تناسب اجزای چهرم و بهم میزنه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨