2777
2789

یکسال و چندماه گذشته 

رابطه جنسی با یه زن و دخترش گروهی بوده اونم چندبار و و ازمجردی تا الان  اصرار و پیگیری های خیلی زیاد ازسمت اون زنه بوده همشو باهزاران سیم کارت مختلف  

چندروز  اول مرگ و ب چشم دیدم  گریه کردم خودزنی کردم بیخوابی کشیدم اعتصاب غذا کردم   چندوقت گذشت کنترلگری دیوونه وار پیداکردم  لحظه ب لحظه و ثانیه وار شوهرم و چک میکردم و دعوامیکردم و توهم میزدم ... ک ظاهرا توهمون دورانم رابطه داشتن باهم  و تماساشونو دیدم  

زنگ زدم ب اون زن پیگرش شدم ک کااااش نمیشدم بم گفت برو ببین عیبت کجاست ک شوهرت ولت کرده 

مشاوره وتراپی رفتم اما مث مسکن اروم میشدم فقط چندروز باز شروع میشد گفت جدانشو شرایطتت سخت ترمیشه گوش نکردم  ...  هزارتا مشکل قلب و اعصاب و کوفت پیداکردم 

نتونستم تحمل کنم و جداشدم الان ۱۱ ماهه خونه پدرمم بادوتابچه یکساله و ۴ ساله 

هرروز هرشب ده باررر در روز میرم اینستا و روبیکا روفایل اون زن و دخترش  و چک میکنم  اگه عوض کرده باشن حالم بد میشه ... حالا اصلا قابل مقایسه با یه تارموی منم نیستناااااا ولی نمیدونم چ مرگمه ول نمیکنم هی اینستا و برنانه هامو حذف میکنم باز نمیتونم میرم نصب میکنم اصلا ثبات شخصیتیمو از دست دادم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابرو و حیثیت شوهرمو همه جا بردم  مهریمو گذاشتم اجرا  هزاربار بردم دادگاه و اوردمش ثانیه ای اروم نشدم  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بمیرم برای دلت😔

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

الهی بمیرم برات💔

چه رنجی رو تحمل کردی

کاش امثال اون زن و شوهر سابقت هیچوقت تو زندگیت نمیومدن

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
ابرو و حیثیت شوهرمو همه جا بردم مهریمو گذاشتم اجرا هزاربار بردم دادگاه و اوردمش ثانیه ای اروم نشدم

فقط زمانی آروم میشی که بپذیری این اتفاق رو و تمومش کنی هی هم زدن ماجرا فقط خودتو خار وذلیل میکنه جلو اون افراد بی حیا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یبار دیگه ببینم خانمی خیانت دیده میگه اصرار از زنه بوده شوهرم پسر پیغمبره خدایی تحمل نمیکنم دیگه😐

پسر پیغمبر چیه اون زنه ۶۰/۶۵ سالش باید باشه الان  شوهرم متولد ۷۳ خیلی قیافه خوبی داره و خوش استایله  اون زن  اصلا رابطه باشوهرم  اعتماد ب نفس بش میده  معلومه ک اگه رو نمیدید  زنگ نمیزد  و دوطرفه بوده ولی هیجوقتم تماس از طرف شوهرم نبوده همش اون بوده با خ‌طای مختلف  

فقط زمانی آروم میشی که بپذیری این اتفاق رو و تمومش کنی هی هم زدن ماجرا فقط خودتو خار وذلیل میکنه جلو ...

دیگه چقد خارو ذلیل ک خانوادمم میزنن توسرم 

وای وای الهی عزیزم دنیا جقد کثافت شده .....منم خیانت دیدم درکت میکنم ...ادم از درون میسوزه ادم حتی نمیتونه دردشو ب کسی بگه ....از خدا برات صبر میخوام بمیرن الهی اون زنه ه ر زه

پسر پیغمبر چیه اون زنه ۶۰/۶۵ سالش باید باشه الان شوهرم متولد ۷۳ خیلی قیافه خوبی داره و خوش استایله ...

خیلی ساده ای واقعا هنوزم متاسفانه داری خودتو گول میزنی 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد