2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون قربون صدقه بچه می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادربزرگ منم همینه سریع میگه خدانکنه

بعد داییم بیشتر قربون صدقه میره

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

حالا باز برای شما خوبه مامان شوهرتون بوده من مامانم تعریف میکرد ، به منو ابحیم همیشه می‌گفت دوستتون دارم و ... 

بعد دختر عمه ام که خودش هنوز ازدواج نکرده بود برگشته به مامانم گفته نباید به بچه بگی دوستت دارم باید بگی مراقب خودت باش !

حسود کشمشی 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
دلم واسه بچه هاش سوخت

دقیفا همسر منم هیچی ابراز احساساتی بلد نبود در کنار من کمی یاد گرفته

اوایل میدید قربون بچه م میذم اونم با صدای ضعیف حرفمو تکرار میکرد برای بچه 

الان دیگه تا حدودی یاد گرفته

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
الله اکبررر کمبوددددددد داره مادرشوهرت واااااا زنیکه.....

اصلا شاخ درآوردم از تعجب اونوقت شوهرم حق به جانب به من میگه خب بچه شم دوست نداره بگم ناراحت میشه 

منم پسرمو بغل کردم گفتم خودم دورش میگردم فداش هم میشم