2777
2789
عنوان

معرفی کتابببببببب

33 بازدید | 12 پست

بچه ها قشنگ ترین کتابی که خوندین چی بوده ؟ 

بیاین یه یه خلاصه ی خفن ( بدون اسپویل ) و ژانرشو بگین شاید تونستیم کسی رو عاشق کتاب کنیم :)

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردی به نام اوه:))))

من این کتاب رو که میخوندم دقیقا تک تک کارکتراش جلو چشمم بود 

عاشق عشق پیرمرد ب همسرش بودم 

به همسایه هاش 

(فیلمش رو که ساختن دقیقا همونی بود ک من تصور میکردم)

این پیرمرد بعداز مرگ همسرش تصمیم به خودکشی داره که همسایه هاش نمیزارن و کلی اتفاقای جالب میفته ...

چه ژانری و چند سالته؟

عزیزم من خودم عاشق کتابم و کلی کتاب خوندنمو کتاب برای خوندم دارم ولی خوشحالم میشم شما هم بهم کتاب خوب معرفی کنی ژانرها فرقی نمیکنه فقط کتاب خوبی باشه :)

برای خودم نمیخوام گفتم شاید تونستم حداقل یکی رو به کتاب خوندن علاقه مند کنم ❤

من عاشق کوری، کیماگر، صد سال تنهایی، وقتی نیچه گریستم اصلا زندگی کردم باهاشون

وای من همشون رو خوندم و بیشتر کیمیاگر و صد سال تنهایی رو دوست داشتم 

ملت عشق 

منم کوروش 

عارف جان سوخته 

مغازه خودکشی 

بامداد خمار 

گچ و چای سرد شده 

سرگذشت ندیمه 

جنس ضعیف 

کیم جی یونگ متولد ۱۹۸۲ 

دختری با هفت اسم 

دزیره 

زنان کوچک 

حمله به آسیاب

دختر کشیش 

بیگانه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مردی به نام اوه:))))من این کتاب رو که میخوندم دقیقا تک تک کارکتراش جلو چشمم بود عاشق عشق پیرمرد ب هم ...

چه جالب :)))))))

حتما میخونمش

وای من همشون رو خوندم و بیشتر کیمیاگر و صد سال تنهایی رو دوست داشتم

اینا جز عشقام توی رمانا محسوب میشن 😂😂 بعد از خوندنشون هم خریدمشون، خیلی وقتا عادت دارم کتاب میخونم بعد اونایی که خیلی علاقه دارم میرم میخرم که داشته باشمش

ملت عشق منم کوروش عارف جان سوخته مغازه خودکشی بامداد خمار گچ و چای سرد شده سرگذشت ندیمه جنس ضعیف کیم ...

وای منم همرو خوندم به جز کیم جی یونگ 

عارف جان سوخته ، دزیره ، منم کوروش ، بامداد خمار خیلی خوب بودن 

ولی زنان کوچک محشر بود

اینا جز عشقام توی رمانا محسوب میشن 😂😂 بعد از خوندنشون هم خریدمشون، خیلی وقتا عادت دارم کتاب میخونم ...

واقعا کتاب های خوبین 

همرو با PDF میخونی ؟ من دیگه چشمام رو از دست دادم اینقدر توی دوران جاهلیت با PDF خوندم الان دیگه همون اول میرم میخرم 🥲

واقعا کتاب های خوبین همرو با PDF میخونی ؟ من دیگه چشمام رو از دست دادم اینقدر توی دوران جاهلیت با PD ...

نه بابا با پی دی اف که کور میشم، داداشم یا دوستام هستن که کتاب دوست داریم، کتابامو 

قرض میگیریم از همدیگه و میخونیم، مثلا سالی هر کدوممون پنج شیش تا کتاب هم بخریم وقتی بچرخه بینمون سی چهل تا کتاب میشن