2777
2789
عنوان

از وقتی اینستا اومده اعتمادبه نفس نود درصد آدمها از بین رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 46 پست
شرکت متا سمی ترین شرکت توی این زمینه هاست و جالبه هزاران روانشناس رو استخدام کرده تا روحیات آدم ها ر ...

بخدا بدترین اپلیکیشنه کاش کلا جمع بشه یسریا متوجه نیستن اما خیلی تاثیر بد داره زندگیارو خراب کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل این هست که شما خونه پولدارتر از خودت نری فقط برای اینکه افسردگی نگیری.همونطور ک لازمه پایین تر ا ...

من مگه اینو گفتم؟  ! من گفتم شما ادم بالاتر از خودت نبینی ؟ من دارم از الگوریتم های متا حرف میزنم ! کی با کلیپ دیدن رشد میکنه خب گوشیتو بزار کنار پاشو برو بالا شهر گردش کن ببین ! کی مخالفشه ؟

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

بجز اون باعث شده من همش وسایلی رو بخرم که هیچ نیازی بهشون ندارم فقط چون قشنگن،

قبلا فقط وقتی میرفتم بازار این چیزا‌رو میدیدم اما الان هرروز تو اینستا میبینم.

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

اره عزیزم حالا نمیتونی روی خودت کار کنی از مقایسه دست برداری؟

هیچجوره نمیشه مقایسه نمیکنم اما تو دلم میگم طرف راحت داره پول در میاره من باید برم جون بکنم یک ماه برم سرکار که چی ؟اصلا ناامید میشم از زندگی

اینا همشون برپایه ی برنامه ریزی های دقیقی هستن آدمها رو به سمت مصرف گرایی میبرن ! اگه آدم ها مصرف گرا نباشن غرب نمیتونه از نظر اقتصادی سلطه پیدا کنه

به آدم مصرف گرا میشه به راحتی تاریخی جعلی صادر کرد میشه به راحتی عقایدشو زیر سوال برد و در نهایت یه ادم بی هویت که همیشه محتاجه !!

تو ایران هم اینجوری نیست کل دنیا همینه خود اروپا سعی داره مردمش شدیدا مصرف گرا باشه بخاطر همین مشروبات الکلی و سیگار و روابط جنسی رو شدیدا تبلیغ میکنن تو هر فیلم سینمایی میلیاردها هزینه میشه تا اینا رو غیر مستقیم تبلیغ کنن

پشت این قضیه ها صدها ابر روانشناس نشسته به همین راحتی ها هم نیست.

نتیجش هم میشه فرهنگ غیر بومی مثلا طرف یه جوری از گربه محافظت میکنه که از باباش اونجوری محافظت نمیکنه

یا مثلا طرف به راحتی به سمت همجنسگرایی کشیده میشه بدون اینکه بفهمه اصلا چیه !!!

اینا همشون برپایه ی برنامه ریزی های دقیقی هستن آدمها رو به سمت مصرف گرایی میبرن ! اگه آدم ها مصرف گر ...

جالب اینه بیشتر اینایی که در اینستا ادای پولدارها رو در میارن در واقعیت هیچ هنری ندارن 

فکر کنید یه صاحب کارخونه بزرگ که میلیاردره چطوری فکر میکنه ؟ اصلا میاد یه لحظه این کارا رو بکنه ؟ 

من با کلی صاحب کارخونه بخاطر شغلم رفت و امد و صحبت کردم والا اونا رفتارشون اصلا اینجوری نیست و شاید در یک روز میلیاردها تومن فقط پول قبض و حقوق کارگر و اینا میدن !!! 

شما چند ثانیه با آدم های ثروتمند واقعی و موفق بشینی صحبت کنی سرشار از انرژی و شادی میشی ولی اینایی که توی فضای مجازی هستن باعث حرص و عصبانیت ادم میشن به نظرتون چرا

جالب اینه بیشتر اینایی که در اینستا ادای پولدارها رو در میارن در واقعیت هیچ هنری ندارن فکر کنید یه ص ...

دقیقن نه هنری دارن نه سوادی حتی مفید هم نیستن الکی گنده شدن و دارن پول پارو میکنن...واقعا آدم حرسش میگیره