2777
2789
عنوان

بادوتومن چی میشه خرید واسه یه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست

ماه دیگه ماه پرخرجیه  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب برای همسرم یک کفش خریدم 3500 

توام میتوتی یک دست لباس بخری یا هودی یا بلیط استخر با دوستاش بره یا الان کادو نده بزار دهه ی فاطمیه تموم شد برید کنسرت یا برید سینما 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
جان؟

روز مادر

روز پدر  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه ساعت بازه ساعتسایت اسکمی تخفیف های خوبی زدهمردونه هاشم خوشگلن

فیک استفاده نمیکنه واسه همین نمیتونم از این قبیل چیزا بخرم شاید پیرهن یا پلیور خریدم 

ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

عزیزم هر کس نسبت به وسعش باید بگیره ولی کفش اینا نگیر ، تو کفش اصلش راحتی پا مد نظر باید باشه و یا سلیقه ای هست و قالب کفش ها فرق می‌کنه میگیری میمونه دستت تعویض نمیکنه. بنظرم ساعت و اینا و یا کیف چرم  و...خوبه . 

امشب برای همسرم یک کفش خریدم 3500 توام میتوتی یک دست لباس بخری یا هودی یا بلیط استخر با دوستاش بره ی ...

یه هفته پیش بود تولدش ولی چون من سرم شلوغ بود نتونستم براش چیزی بخرم میخوام پس فردا بدم بهش کادوشو

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺