2777
2789
عنوان

فردا سهام عدالت میدن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 31 پست
پایان اذرهالان نیست

همه جا گفتن شنبه

سال۱۴۰۳به هم میرسیم و عقد میکنیم:) ومخالفتای بابام تموم میشه..از ته قلبت یه صلوات یا هرچیزی که میدونی ممکنه برام جواب بده بفرست یا بهم بگو.. امیدوارم انرژی مثبتش دوبرابر به خودت برگرده:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احیانا‌ الان ۱۴۰۳‌ هستیما😑

😂😂😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
احیانا‌ الان ۱۴۰۳‌ هستیما😑

کانال اشتباه تایپ کرده جای سه . یک

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

صلوات فرستادم💚

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اونکه ۷۰۰ تومنه به چه درد میخوره یه شلوارم نمیشه خرید😂

اره ب ۷۰۰ هیچی نمیدن ولی چرا یه کاسه آش نذری میدن مردم همدیگرو پاره میکنن تا بهشون برسه و اندازه یه وعده غذاشونم درنمیاد.  با این دید نگا کنیم ۷۰۰ خیلی خوبه  

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

🛑 سود سهام عدالت تا پایان آذر واریز می‌شود🔹مرحله سوم واریز سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ به زودی انجام م ...

گفته 1401😐😐😐😐

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

گفته 1401😐😐😐😐

اشتباه تایپی کانال هست . هفت آذر بوده 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بشین تا بدن

سالی دوبار میریزن 

سال۱۴۰۳به هم میرسیم و عقد میکنیم:) ومخالفتای بابام تموم میشه..از ته قلبت یه صلوات یا هرچیزی که میدونی ممکنه برام جواب بده بفرست یا بهم بگو.. امیدوارم انرژی مثبتش دوبرابر به خودت برگرده:)