2777
2789

من یادمه دبیرستانی که بودم فقط بعد آرایش صورتمو با یه صابون لوکس یا عروس میشستم و تمام پوستم عالی بود.

الان تونر،آبرسان فوم شستشو،سرم میزنم تازه مارکای مطرح خارجی پوستم خیلی نابوده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تجارت های این مدلی که رسانه ها تلاش دارند بانوان رو مشغول مسایلی مثل عمل جراحی روتین پوستی آرایش های هرروزه مد روز بودن و...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

نههه 

من دقیقا برعکس تو دبیرستانی که شدم پوستم وحشتنااک شد چون همون صابون لوکس میزدم فقط 

الان عالیه با کمترین و ارزون ترین محصولات 

اسی درست انتخاب کردن محصولاتم مهمه و زیااد روتین شلوغ نچین

سوال منم هست واقعا ولی بیشتر از همه ژنتیک و آب و هوا و تغذیه و خواب تاثیر داره به نظرم

آخه من که ژنتیکم همینه اونموقع همه تو مدرسه میگفتن تو چرا یه جوش نمیزنی ولی الان صورتم پر از جوش و لکه

نههه من دقیقا برعکس تو دبیرستانی که شدم پوستم وحشتنااک شد چون همون صابون لوکس میزدم فقط الان عالیه ب ...

چی میزنی؟

من برند کوازرکس میزنم که واقعا مطرحه و یه تونرش یه تومنه ولی هیچی به هیچی.

چی میزنی؟من برند کوازرکس میزنم که واقعا مطرحه و یه تونرش یه تومنه ولی هیچی به هیچی.

اره عزیزم میشناسم برندشو 

همین کوزارکس که میگی مثلا اون دسته از محصولاتیش که از موسین حلزون ساخته شده، میدونی چند نفر حساسیت و واکنش پوستی دادن؟ 

محصولات واقعا بساز نساز داره و به صرف گرون بودن خوب نیست 

خلاصه مهمه که چی رو با چی بزنی، کی ها بزنی، محصول بهت بسازه اصلا و ...