2777
2789
چقدر دیگه طول میکشه.حکم طلاق داده بشه؟اگه من بخوام برگردم بازم حکم داده میشه؟

اگر برگردید خیر دیگه عدم تمکین نمیدن

توافقی باشه تا چهار پنج ماه

غیر توافقی باشه تا چهار پنج سال

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اگر برگردید خیر دیگه عدم تمکین نمیدنتوافقی باشه تا چهار پنج ماهغیر توافقی باشه تا چهار پنج سال

خب اگع عدم تمکین ندادن چجوری حکم ازدواج مجدد گرفته؟

الان ۴ سال گذشته یعنی یه سال دیگه هم طول میکشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگع عدم تمکین ندادن چجوری حکم ازدواج مجدد گرفته؟الان ۴ سال گذشته یعنی یه سال دیگه هم طول میکشه؟

شما گفتید خودش زن گرفته اشاره به حکم عدم تمکین نکردید

الان میخواهید طلاق بگیرید؟

طبق این جدایی که بینتون افتاده خودش یک اماره هست مبنی بر جواز متارکه شما

من فکر کردم عدم تمکین رو اقدام نکرده براش

شما اگر برگردید نفقه شمارو باید دوباره بده ولی نفقه اولاد رو چه شما تمکین بکنید یا نکنید باید پرداخت بکنه و اولاد با زوجه فرق داره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه فالگیر از مادرشوهرم کلاهبرداری کرده ۳سال پیش ازش ۳۰میلیون گرفته تو این سه سالم هی میپیچوند که مشکلت درست میشه صبر کن مادرشوهرم شکایت کرده گفتن یک سال وقت داشتی شکایت کنی و طرفو ول کردن  الان میخواد بخاطر پولش شکایت کنه حداقل اونو بگیره میتونه پس بگیره؟

گسی که نه شغل داره نه پول داره افسرده شده الان بخاطرنداشتن رهن خونه توخوابگاه زندگی میکنه چراباید دادگاه اعسارسکه ردبکنه این چه قانونی زن بره باکسی دیگه اونم عاشق زنشه افسردگی گرفته مادرمعلولش داره دق میکنه حکم جلبش گرفتن معلوم نبست کجاست دلم به حال مادرش میسوزه غذانمیخوره میگه بچه ام گشنه است 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
اگر برگردید خیر دیگه عدم تمکین نمیدنتوافقی باشه تا چهار پنج ماهغیر توافقی باشه تا چهار پنج سال

میخوام از با سلام. شکایت کنم.کت شلواری که خریدم .مث عکسش نیس.اونام میگن سلیقه ای کار کردی.پس نمیگیریم؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه