بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من ی خانوم ۴۶ ساله هستم ۲۱ ساله زندگی میکنم ۴ تا بچه دارم«۳تادخترو۱پسر»شوهرم ۲ سال پیش به اسرار خانوادش تمام مالو اموالشو زد به اسم اونا....حالا به شوهرم یاد دادن خانومت مهریشو ببخشه.تو هم دوباره مالو اموالتو بزن به نام خودت....مهریم سال ۸۲ «۴۱۴ تا سکه تمام بهار،عندالمطالبه»هستش....من نمیخوام طلاق بگیرم....من ۴ تا بچه دارم اصلا به طلاق فکر هم نمیکنم...زندگیم مشکلی هم نداره....شوهرم بینهایت گوش به حرف خانوادشه....اصلا بهشون «نه»نمیگه....من با تمام مشکلات کنار اومدم....دیگه بچهام بزرگ شدن...موندم چرا اینا همچینکاری کردن....شوهرم ماشین سنگین داره...خدایی نکرده اگه اتفاقی براش پیش بیاد تکلیف منو بچهام از مالو اموالمون چی میشه؟؟؟اصلا چیزی به ما تعلق میگیره؟؟؟۱۰ میلیارد ماشینو زده به اسم خواهرش..قبلا مجرد بود الان یکماهه ازدواج کرده....زمین حاشیه ی خیابون اصلی رو زده به اسم پدرش....ماشین سواری k m c رو پارسال به اسم مادرش ثبت نام کرد..من باید چیکار کنم.....ممنون میشم اگه راهنماییم کنید