2777
2789
مردی که با پدر مادرش زندگی میکنه تو یه ساختمان خانم چطور میتونه اعتراض کنه یا حق اعتراض نداره

کاری نمیتونی بکنی مگر خطر جانی شرافتی داشته باشی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خیانت کردن مرد چه حق و حقوقی ازش بگیریم؟

اونجاش رو بکن بده سگ بخوره

فقط میتونی دادخواست طلاق بدی

حکم طلاق با عسرو و حرج و بخشیدن تمام حق مهریه و جهاز با این حال اعتراض دادن به دیوان عالی کشور امکان ...

فکر کنم یه بار دیگه هم عرض کرده بودم اگر اشتباه نکنم

با بذل اصولا دیوان ابرام و نقض نمیکنه

فردی با فرد دیگه دعواش شده و اومده فلاسک آب جوش ریخته روی اون که اگه فرد مقابل دستشو نگرفته بود می‌خ ...

ضرب و جرح عمدی که اگر سابقه نداشته باشه حکم تعلیق یا تعویق میشه و اینکه دیه هم باید بده که طبق گزارش پزشکی قانونی هست

اگر حضوری بریم در شعبه مورد نظر که پرونده آنجا هست امکان رسیدگی زودتر هست

خیر

چون توی دیوان کاری به طرفین ندارن

سلام من ی خانوم ۴۶ ساله هستم ۲۱ ساله زندگی میکنم ۴ تا بچه دارم«۳تادخترو۱پسر»شوهرم ۲ سال پیش به اسرار خانوادش تمام مالو اموالشو زد به اسم اونا....حالا به شوهرم یاد دادن خانومت مهریشو ببخشه.تو هم دوباره مالو اموالتو بزن به نام خودت....مهریم سال ۸۲    «۴۱۴ تا سکه تمام بهار،عندالمطالبه»هستش....من نمیخوام طلاق بگیرم....من ۴ تا بچه دارم اصلا به طلاق فکر هم نمیکنم...زندگیم مشکلی هم نداره....شوهرم بینهایت گوش به حرف خانوادشه....اصلا بهشون «نه»نمیگه....من با تمام مشکلات کنار اومدم....دیگه بچهام بزرگ شدن...موندم چرا اینا همچینکاری کردن....شوهرم ماشین سنگین داره...خدایی نکرده اگه اتفاقی براش پیش بیاد تکلیف منو بچهام از مالو اموالمون چی میشه؟؟؟اصلا چیزی به ما تعلق میگیره؟؟؟۱۰ میلیارد ماشینو زده به اسم خواهرش..قبلا مجرد بود الان یکماهه ازدواج کرده....زمین حاشیه ی خیابون اصلی رو زده به اسم پدرش....ماشین سواری k m c رو پارسال به اسم مادرش ثبت نام کرد..من باید چیکار کنم.....ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

همون دیگه. کجا بنویسی؟ الان که برای سند ماشین فقط کافیه بری تعویض پلاک. دیگه دفترخونه نمیریمتو تعویض ...

شما تحت عنوان یک قولنامه که برید توی دفترخونه ثبت کنید میتونید این حرکت رو انجام بدید

توی سند عادی هم به صورت دستی میشه ولی خوب ثبتی چون رسمی هست اعتبار داره