2777
2789

فردی با فرد دیگه دعواش شده و اومده فلاسک آب جوش ریخته روی اون که اگه فرد مقابل دستشو نگرفته بود می‌خورد توی سرش و دستشو گرفته و آبجوش ریخته و گردن کامل سوخته و انگشت کوچک هم کمی آسیب دیده که این رد شده.

به نظرتون قاضی برای متهم چه حکمی میبره؟

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
موقعی که ماشین یا ملکی به ناممون میخوره، چیکار کنیم که هبه حساب نشه؟ مثلا در مورد ماشین، قبل از تعوی ...

کافیه بنویسی در عوض این مال تعداد بیست سکه بهار تسلیم شد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید حکم احتمالی یک ماجرا را بگید؟

بفرمایید

درهرصورت اگر حکم قضیه قانونی نباشه توی تجدیدنظر نقض میشه

کافیه بنویسی در عوض این مال تعداد بیست سکه بهار تسلیم شد

همون دیگه. کجا بنویسی؟ 

الان که برای سند ماشین فقط کافیه بری تعویض پلاک. دیگه دفترخونه نمیریم

تو تعویض پلاک هم همه چیز روتین پیش میره واسه خودش 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
راجب حق طلاق میشه حرف بزنن اینکه چه امتیازایی داره خانم چه کار هایی میتونه بکنه

توی دادخواست عادی اگر مرد مشکلی نداشته باشه دادگاه رای نمیده ولی در اذن در طلاق شما از جانب آقا ماذون هستی که طلاق بگیری و خیلی راحت تره

یکی مال غیر بهمون فروخته درخواست اعسار کنه راحت قبول میکنن؟

فروش مال غیر جرمه

و اینکه مالک اصلی به دارنده رجوع میکنه برای تسلیم متل و شما هم برای ثمن رجوع میکنی به فضول و میتونی پولت رو پس بگیری

بالاخره اون پول به یک حسابی رفته و باید رد مال صورت بگیره

توی دادخواست عادی اگر مرد مشکلی نداشته باشه دادگاه رای نمیده ولی در اذن در طلاق شما از جانب آقا ماذو ...

اینکه میگن اگه حق طلاق داشته باشه خانومی مال اموال اقا رو میتونه بالا بکشه درسته

این مزاحمت رو گزارش کنی خودت دستگیر میشی😂لعنت بهشون

نه این طور نیست تحت عنوان مزاحمت شکایت کنند دادگاه حکم میده. و من از اینا خیلی میبینم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

فروش مال غیر جرمهو اینکه مالک اصلی به دارنده رجوع میکنه برای تسلیم متل و شما هم برای ثمن رجوع میکنی ...

میدونی اخه پنج سال پیش بوده سیصد میلیون بوده الان شده چهار میلیارد

ممکنه بگه ندارم

بخدا انقد استرس دارم

ماهی ده بیس میلیون بخواد ب ما بده ک برامون خونه نمیشه

فروش مال غیر جرمهو اینکه مالک اصلی به دارنده رجوع میکنه برای تسلیم متل و شما هم برای ثمن رجوع میکنی ...

نهم اون ماه دزد اومد خونمون.....کفتر دزدید .بعداز دوهفته کفترارو ت برنامه دیوار دیدیم ب بهونه خرید رفتیم اونجا ودیدیم هستن بدلیل ادم نبودن مامور اگاهی و ثبت نکردن صورتجلسه کلانتری اون شهر نیومد صورتجلسه کنه

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن

ما رفتیم با خریدار کفتراحرف زدیم...پرینت حسابی ک پول ریخته و فیلم دوربین ک طرف اونجا بوده بهمون داده....بنظرت دستم هییچ جا بنده؟...بعد گردن نمیگره میگع من خریدم یا از هوا گرفتم

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن