2777
2789
ارشد خصوصی متقاضی دکتری

حوابمو میدی خیرسرگردونم مدرکم فیلمع کذباهم رفتم عابر و پرینت حساب بنده خدا.وشاهدی کفترارو دیده...درضمن تا بخث میشه میگه شوهرمن هم کفترای یکی دیگه رو دزدیده بدون مدرک تهمت میزنه

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه میگن اگه حق طلاق داشته باشه خانومی مال اموال اقا رو میتونه بالا بکشه درسته

(:

مرتبط با تنصیف اموال هست که به شرطی هست که در عقدنامه زوج پذیرفته باشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

میدونی اخه پنج سال پیش بوده سیصد میلیون بوده الان شده چهار میلیاردممکنه بگه ندارمبخدا انقد استرس دار ...

کار دیگه ای میشه کرد مگه؟

دردسر حقوقی همینه دیگه

با توجه به دارایی شخص هست و اینکه اگر هم نداشت باید بره زندان هرچند که به خاطر جنبه جرم هم کیفر میشه

من و شوهرم ۴ ساله جدا زندگی میکنیم

الان ازدواج کرده

من دو تا بچه دارم و نمیتونم طلاق بگیرم

اگه درخواست منزل مستقل و نفقه بچه ها بدم نتیجه ای داره؟

میتونم بخاطر ازدواجش شکایت کنم؟

نه این طور نیست تحت عنوان مزاحمت شکایت کنند دادگاه حکم میده. و من از اینا خیلی میبینم.

بله

البته از طریق کلانتری و استشهاد میشه روند رو بهتر پیش برد

من و شوهرم ۴ ساله جدا زندگی میکنیمالان ازدواج کردهمن دو تا بچه دارم و نمیتونم طلاق بگیرماگه درخواست ...

به خاطر ازدواج که نمیتونید شگایت جدا بکنید ولی خوب میتونید دادخواست طلاق بدید و اینکه درمورد عدم تمکین ایشون میتونه اقدام کنه ولی نفقه بچه هارو باید بده و مسکن جدا هم میتونید الزام کنید البته اگر زن دوم با شما زندگی کنه

حوابمو میدی خیرسرگردونم مدرکم فیلمع کذباهم رفتم عابر و پرینت حساب بنده خدا.وشاهدی کفترارو دیده...درض ...

یکم بهتر توصیف کنید چون هیچی متوجه نشدم

یکم بهتر توصیف کنید چون هیچی متوجه نشدم

F.fallahaty:
در رابطه با دزدی کفترا ک قبلا ازتون پرسیدم
کفترارو تو برنامه دیوار دیدیم ب بهونه خرید رفتیم یزد دیدیم بله ۱۷تا کفترا دست بنده خداست بدلیل ناهماهنگ بودن کلانتری مروست ک صورتجلسه رو ثبت نکردن کلانتری اونجا نیومد برا صورتجلسه
ولی اقام ک با بنده خدا حرف زدن
بنده خدا هم نمیدونست ک کفترا دزدی هستن و باهامون همکاری کردن پرینت حساب و دوربین رو چک کردن

الان ما طرف رو شناختیم و شکایت کردیم خودش زنگ مازده ک من نمیدونسم کفترای شماست اصلا امکان نداره ۱۷تا کفتر بدون بال رو کسی بگیرع

الان بنظرتون مادستمون جایی بند هست؟

پرینت حسابی ک ساعت ۱۰شب کارت ب کارت شده مدرکه؟

و اینجا ب ما گفته نمیدونسم ک کفترای ماست
ولی سریع زنگ بنده خدا زده ک کفترا رو بفروش ندار بمونه و کفترا مال همین بنده خدا ینی ماست

بنده خدای یزدی صداشو ضبط کرده بنظرتون صدا ضبط شده مدرکه چون میدونم ت دادگاه هم میزنه زیرش میگه نمیدونسم کفترای ایناست

دستمون جایی بندهست یا قاضی دنباله کفتر رو نمیگیره سنگ فلز هم بوده و فق کفتر نبوده

راسی شاهد هم داریم ک کفترا رو دست بنده خدا یزدی دیدن و خود یزدیه هم میاد برا شهادت ک این بهش فروخته

میتونه گردن نگیره؟

اگر ما دنبالشو گرفتیم بخاطر اومدن تو خونمون بوده وگرنه کفتر مهمی نبوده

ینی میتونه بااین مدارک ت داداگه گردن نگیرع این برام سواله میخام ببینم واکنش قاضی چیع

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
سلام من ی خانوم ۴۶ ساله هستم ۲۱ ساله زندگی میکنم ۴ تا بچه دارم«۳تادخترو۱پسر»شوهرم ۲ سال پیش به اسرار ...

ببینید توی قانون هر شخص میتونه هر اقدام مالکانه ای برای اموالش انجام بده

صرفا همسر شما میتونه از باب هبه اموال رو از خانوادش پس بگیره مگر اینکه هبه معوض بوده باشه

شما هم میتونید مهریه رو اجرا بذارید ولی خوب همسرتون میتونه بیمه عمر برای خودش داشته باشه که حق و حقوقش به اولاد و شما برسه

ببینید توی قانون هر شخص میتونه هر اقدام مالکانه ای برای اموالش انجام بدهصرفا همسر شما میتونه از باب ...

بیمه عمر داره اونم ۲۰ سال پیش به اسرارمن....من برای زندگی زحمت کشیدم....شما میگین خدای نکرده  اگه برای شوهرم اتفاقی افتاد برم مهریموداجرا بزارم؟

چون من الان دارم تو خونه در کنار همسرم و بچهام آروم زندگی میکنم...اصلا به مهریه فکر هم نمیکنم...فقط به خانواده ی شوهرم گفتم واگذارتون کردم بخدا

میتونین پستی که برام گذاشتین..ی کم ساده توضیح بدین....اونجا که گفتین هبه ی معوض یعنی چی؟