hilman مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 556 عنوان بچها کل شکمم درد میکنهه 54 بازدید | 6 پست بچها اندام خاصی نیس کل شکمم درد میکنه انگار دردش مثل درد پریودی نیس کل شکمم گردی شکمم برای چیه کسی تجربه داره؟ امروز | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ksahdfci7768 عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2520 منم حالت تهوع دارم نوشابه با دل خالی خوردمفردا هم امتحان دارم باید بخونم بخاطر حالت تهوع نمیتونم سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12898 چای نبات روامتحان کن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
hilman مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 556 منم حالت تهوع دارم نوشابه با دل خالی خوردمفردا هم امتحان دارم باید بخونم بخاطر حالت تهوع نمیتونم میفهمم منم جدیدا یه حالت تهوع کوتاهی میگیرم باز خودش خوب میشه