2777
2789
عنوان

حس میکنم تا اخر مجرد میمونم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 134 پست
انشالله خوشبخت میشی،فعلا یه نفر تو زندگیمه دلم میخواد ازدواح کنم شایذ اکه نبود حالا حالا به ازدواج ف ...

انشالله خوشبخت شید عزیزدلممممممم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
دعا درحق یکدیگر میگیره تو برای من دعاکن من برای تو🫠😂انشالله یه یار خوب گیرت بیاد❤️

باشه😂

برا ت ام همچنین عزیزم از ته دلللللل😍😘

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه😂برا ت ام همچنین عزیزم از ته دلللللل😍😘

فدای تو❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

انشالله خوشبخت شید عزیزدلممممممم

مرسی عزیزمممم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

دیشب با دوست پسرم رفتم بیرون سه تومن خرجش شد بعد یلدایی با یه تومن منطقیه

خواسته ی تاپیکی زده باشه حوصلش سررفته بوده لابد😂😂

😂😁تازه غیر اینا گفته عروس وامشو بده به من😂😁

چشم عباس آقااااااا

لابد قسطشم عروس بده😂

منم مثل تو الان واقعا احساس تنهایی میکنم هیچ دوستی هم نذارم واقعا افسرده شدم

چ کنیم خواهر

حالا من دوست دارم ب کار نمیاد 

هیچی یار نمیشه😂😂

چ کنیم خواهرحالا من دوست دارم ب کار نمیاد هیچی یار نمیشه😂😂

نمیدونم به خدا کاش ناز نمیکردم خیلی خیلی تنهام افسرده شدم پول دارم ماشین دارم ولی میگم تنهایی کجا برم همش تواتاقمم

😂😂😁 تازه عروسی هم نخاد جهزیهه هم بده +۱۰ تومن سفر به مشهد😂

چقد پروئهههههههه😐😂