2777
2789
عنوان

امروز خواهرم با این وزنش لهم کرد😑 نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست
بگم یه شخصیت خردادی داره باور میکنی؟دیگه خودت متوجه شو چجوریه

اینطوری که معلومه مشکل خودتی وگرنه آدم شعور داشته باشه یه ذره نمیاد شخصیت و به ماه تولد ربط نمیده در ضمن این شوخیا بین خواهرا رایجه 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی رفتارت و طرز صحبتتت زشت و زننده بود شخصیت خردادی دارع چه کوفتیه؟شخصیت خودت الان خیلی جالبه؟؟؟

دقیقاااا

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خیلی رفتارت و طرز صحبتتت زشت و زننده بود شخصیت خردادی دارع چه کوفتیه؟شخصیت خودت الان خیلی جالبه؟؟؟

شخصیتم معلوم جالبه علامت سوال نمیخاد

بعدم خواهرم نمیشماسید چرا جبه؟

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
شخصیت خردادی؟؟لطفا درست صحبت کردن و یاد بگیر مثال زدن و یاد بگیر بفهم ک ممکنه خردادی ها ناراحت شن خی ...

واقعا تو این قرن خیلی عجیبه هنوز ی عده آدما رو بر اساس ماه تولدشون قضاوت میکنن😂😐اخه ینی چیییی 

با چ منطقی😐

اینطوری که معلومه مشکل خودتی وگرنه آدم شعور داشته باشه یه ذره نمیاد شخصیت و به ماه تولد ربط نمیده در ...

همه میگن رایجه کلا خرداد ماهی اینطوره اون ماهی اینطوره و خب کاملانم درسته

چرا گردن نمیگیرن بعدم انقدام بد نیستن که اینطور میگین

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
واقعا تو این قرن خیلی عجیبه هنوز ی عده آدما رو بر اساس ماه تولدشون قضاوت میکنن😂😐اخه ینی چیییی با چ ...

دقیقااااا 

یعنیی میخاست خاهرشو بکوبه ب ما خردادی ها مثالش زد 😐😐😐آخه با چه منطقی میگن تموم آدمای ی ماه شبیه همن ؟واقعا درکشون نمیکنممم خیلییی ناراحت میشم ک به ماه تولدم یا شهرم یا اصالتم توهین میشه چون خودم نقشی در انتخابشون نداشتیم و همه جا خوب و بد داره خیلیی این اخلاق زشته

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
شخصیتم معلوم جالبه علامت سوال نمیخادبعدم خواهرم نمیشماسید چرا جبه؟

خدا به داد اطرافیانت برسه با این اخلاق گندی که داری !جالب اگه این اخلاق تو جالبه من خودم و …👍

درسته خواهرتو نمیشناسم ولی طرز صحبت تو رو دیدم بسه بود برا هفت پشتم  یکم رو خودت کار کن منم خواهر برادر دارم منم صد تا کاری که دوستم ندارم انجام میدن دیگه فحش دادن و بد و بیراه گفتن نداره!

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارتنر من بودن خیلی جالبه؛ همزمان با یه بیمار روانی و یه آدم دلقک و یه بچه ۷ ساله قرار میزاری.

همه میگن رایجه کلا خرداد ماهی اینطوره اون ماهی اینطوره و خب کاملانم درستهچرا گردن نمیگیرن بعدم انقدا ...

نه عزیزم این اصلا درست نیست ممکنه منه بهمن ماهی با یه قاتل زنجیره ای توی یه ماه باشم ولی قطعا شخصین هامون ی جور نیست اینا همش چرت و پرته با معذرت

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺