2777
2789
عنوان

چقدر درد ناکه شرمنده فرزند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 142 پست
چه شرایط سختیبعد چرا من هر روز با پسرم جنگ دارم برای رفتن پیش

پسر من به درس علاقه داره انقدرم قشنگ میخونه مینویسه کنار دفترض نقاشی می‌کشه ولی شرایطشو ندارم ماشالا نسبت به سنش خیلی عاقله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دلم گرفت براش😔خودمم کشیدم این روزا رو!برو با مدیر مهدش حرف بزن ببین باهات راه نمیان؟بگو شرایطتو طفلی دوست داره بره تو ذوقش میزنی دلسرد میشه من وقتی بچه بودم رفتم سوار دوچرخه دوستم بشم بابام داد زد سرم ک دختر و دوچرخه سواری؟!عیب میدونست گریه کردم  تو دلم موند الانم ک ۳۰سالمه دلم میخاد سوار بشم ی ترسی دارم اصلا نزدیک دوچرخه نمیشم ولی تو دلم موند ارزو داشتم دوچرخه داشته باشم باشگاه برم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

با دیدن تاپبکت به قران گریم گرف اسی بمیرم برا بچت🥺

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مرد تنبل به چ دردی میخوره اینا واسه چی ازدواج میکنن

اینو اون مامان بیشعورش باید جواب بده کلی دروغ گفته بود بعد کند کاراش در اومد می‌گفت ماشین داره میخواد خونه بسازه بعد عقد فهمیدم هیچی نداره

اینو اون مامان بیشعورش باید جواب بده کلی دروغ گفته بود بعد کند کاراش در اومد می‌گفت ماشین داره میخوا ...

مشابه منه شرایطت با دروغ اومدن جلو بعدا فهمیدم مزخرف ترین آدمی هست ک تو زندگیم دیدم ولی بخاطر بچهام موندم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید