2777
2789
عنوان

چقدر درد ناکه شرمنده فرزند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 142 پست
اره نه دیگه بسه به اندازه کافی فرصت دادم

من یه زن عمو داشتم الان همه میگن چه کار خوبی کرد بچشو برداشت رفت     عموی من یه آدم زبون نفهم بی عرضه ی بیشعور بود      شلوارشو نمیتونه بکشه بالا    چند ساله زنش رفته     همچین پسرشو بزرگ کرده تر و تمیز و مرتب    اونوقت عموی من همون به درد نخوری هست که از اول بود       همه میگن خوب کاری کرد زنش رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارگری میکرد مسافر کشی جوش کاری ولی دیگه خیلی وقته کاری نمیکنه تا ظهر هم میخوابه

وااا جوشکاری بلد واقعا نشسته‌ توخونه بخدا جوشکاری پول ها بزار بره سرکار اسپند دود کن ذکر بسمه الله الرحمن الرحیم به حق بسمه الله الرحمن الرحیم شروع کن انشاالله که گوشتش گرم میشه بابت بچه شده بره کار کنه

عزیزم منم 3 سال پیش شرایط شما رو داشتم

ی آدم تن پرور ک فقط منتظر بود بقیه بهش کمک کنند

دست بچه مو گرفتم و اومدم از اون زندگی بیرون

خدا روشکر الان خودم کار میکنم و با بچه ام تو آرامش زندگی میکنیم بدون هیچ موجود اضافه ای

خیلی از بچها میان اونجا گریه میکنم نمی‌خوان درس بخونن پسر منم می‌خنده می‌ره زود جاش میشینه

بچه علاقه داره 

امیدوارش کن بگو برای درس خوندنت همیشه پول هست 

بزار دل قرص بره 

درکت میکنم چون خودم مسئولیت دوتا بچه گردنمه میدونم سخته ی فکر کن 

شوهرتم باهاش اتمام حجت کن اگر اینجوری میخواد ادامه بده پرتش کن بیرون

عزیزم میفهمم که مشکل مالی دارید ولی اصلا نباید این رو به این صورت به بچه بگین ، بچه در بزرگسالی پولدارهم که بشه بازم تا آخر عمرش مشکل اضطراب خواهد داشت ، اگه حتی نمیتونین بفرستینش ،یه  بهانه ای بیارید نه اینکه بی پولی رو مستقیما به بچه بیگناه بگین