شوهر تنبل و بی مسولیت من سرکار نمیره منم واقعا نمیرسونم شهریه پیش دبستانی و سرویس رو بدم خونمون هم جای پرت و خیلی به پیش دبستانی دوره نمیشه پیاده رفت حتی اگه یک ساعت راهو بریم برگردیم پول شهریه و خوراکی هرروزشو ندارم به پسرم عصر گفتم دیگه نرو مامان نمیرسونم خودم خونه یاد میدم گریه کرد دیگه خوراکی نمیخوام دیگه هیچی نمیخوام فقط روزی یدونه تخم مرغ بپز اونو بخورم یه لقمه هم ببرم کلاس چون اگه نرم چیزی یاد نمیگیرم دوستام با سواد میشن من نه درسام عقب نیفته...دنیا رو سرم خراب شد شرایط کار کردن برای خودمم نیست دارم دق میکنم از ناراحتی شوهر بی عرضه منم خواب بود شنید پاشد رفت ....چقدر سخته شرمنده بچه شدن
من یه زن عمو داشتم الان همه میگن چه کار خوبی کرد بچشو برداشت رفت عموی من یه آدم زبون نفهم بی عرضه ی بیشعور بود شلوارشو نمیتونه بکشه بالا چند ساله زنش رفته همچین پسرشو بزرگ کرده تر و تمیز و مرتب اونوقت عموی من همون به درد نخوری هست که از اول بود همه میگن خوب کاری کرد زنش رفت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کارگری میکرد مسافر کشی جوش کاری ولی دیگه خیلی وقته کاری نمیکنه تا ظهر هم میخوابه
وااا جوشکاری بلد واقعا نشسته توخونه بخدا جوشکاری پول ها بزار بره سرکار اسپند دود کن ذکر بسمه الله الرحمن الرحیم به حق بسمه الله الرحمن الرحیم شروع کن انشاالله که گوشتش گرم میشه بابت بچه شده بره کار کنه
عزیزم میفهمم که مشکل مالی دارید ولی اصلا نباید این رو به این صورت به بچه بگین ، بچه در بزرگسالی پولدارهم که بشه بازم تا آخر عمرش مشکل اضطراب خواهد داشت ، اگه حتی نمیتونین بفرستینش ،یه بهانه ای بیارید نه اینکه بی پولی رو مستقیما به بچه بیگناه بگین