2777
2789
اینقدر جمعشون صمیمی میشه ولی تربیت بچه خیلی سخته

من وضع مالیم متوسطه ولی دوست داشتم چهاردختروسه پسرداشتم ولی الان دوتادخترودوتاپسردارم وتوانایی ندارم بیشتربخام

۰تا از بچه خوشم نمیاد 

الان ی دونه دارم فقط چون شوهرم بچه می خواست بچه دار شدیم اون راحت و آزاد برای خودش من بدبخت خونه نشین شدم مادر شدن یعنی دائم النگران بودن 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی ازفانتزیای ذهنم اینه که وقتی سن وسال دارمیشم یه دختر نوجوون توخونه داشته باشم که پراز شور وانرژی باشه 

وبه خونه سلیقه تزریق کنه😅

بگع مامان اینو نپوش واین لباستو بپوشو ازاین حرفا

کلا خونه های دختردار یه چیزدیگه اس واقعا

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

همین دو تا کافیه.

جنسیتشون هم مهم نبود برام.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

محبت به حیوانات جای خودش بچه جای خودش

از بچه خوشم نمیاد

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

من دوتا پسردارم اگه وضعیت مالیم از الانم بهتربود شاید سه تا پسردیگه میوردم

تعریف  نباشه  تو تربیت بچه موفقم خیلی زیاااد  خداروشاکرم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من اگه پول داشتم یه پناهگاه واسه حیوانات میخریدم کلی سگ و گربه جمع میکردم بهشون رسیدگی میکردم

چه ربطی داشت

سگ وگربه واقعا نیاز به رسیدگی انسان ها ندارند

اونا دنیای خودشونو دارن 

با رسیدگی به سگ وگربه ها بحران های جدی پیش میاد 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
چه ربطی داشتسگ وگربه واقعا نیاز به رسیدگی انسان ها ندارنداونا دنیای خودشونو دارن با رسیدگی به سگ وگر ...

ارت شما درست میگی 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂