2777
2789

با استاد بیگدلی (استاد در زمینه وسواس فقهی )اشنایی دارید؟

اگر‌نه حتما سرچ کنید اسمشون رو من فکر میکنم تا حدود خیلی زیادی بهبود پیدا میکنید خیلی ها رو دیدم که درمان شدن

راستی اگر دارو درمانی رو شروع کردید و قصد قطع کردنش رو دارید با مشورت و زیر نظر پزشک دارو رو قطع کنید یکباره و بدون مشورت قطع نکنید عوارض داره

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمشونوشنیدم سرچ گنم پیام بدم?دوهفته خوردم وحشیم کرد قط کردم ترسیدم

حتما سرچ کنید عضو کانالشون بشید 

خودتون تفاوتش رو احساس میکنید 

احتیاجی به پیام دادن نیست  عزیزم در مرحله اول 

اموزه هاشون در قالب فایل صوتی هست و کاملا رایگان

اگر احتیاج به مشاوره بیشتر باشه میتونید از کارشناس ها هم مشاوره مخصوص بگیرید البته این قسمتش دیگه رایگان نیس 

من فکر میکنم موفق میشید به ترک وسواس با همون فایل های صوتی انشالله🙏🏻🌹

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
وسواس تو چه زمینه ی رو درمان میکنن؟؟

عزیزم فقط وسواس فقهی یعنی وسواس داشتن نسبت به مسئله نجاست و پاکی 

یعنی کسانی که نسبت به نجاست ادرار و خون و سایر مسائل نجس حساسیت زیاد دادن 

سرچ زدم کانال ایتاش اورد عضوشدم خداخیرت بده عزیز

قربانت عزیزم توکل به خدا داشته باشید 

دلم روشنه شما موفق به درمان میشی 

موفق باشی

عزیزم زمان پیامبر تاید و ریکا و مایع دستشویی و اینا نبود که. با آب میشستن و تمیز هم بودن. خودتو اذیت نکن. الان خدا رو شکر از خمیر دندون و شامپو تا صابون مایع ظرفشویی و همه چیییز هست. دیگه نگرانی نداره که. همه چیز سریع و راحت تمیز میشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

[QUOTE=362367083]آهان به درد من نمی خوره 

بله آموزه هاشون تخصصی نسبت به این مسئله اس فقط 

عزیزم وسواس در کل ریشه در اضطراب داره و مصرف خانواده ویتامین b در کنترل و بهبودش موثره 

چه به صورت طبیعی مصرف بشه چه به صورت مکمل زیر نظر پزشک در صورت نیاز بدن