2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂وسواستون شدیده؟مال من تازه داشت شدید میشد داشتم سرویس میشدم

اره شدیدع یع ۹ ده سالی میش درگیرم رفته رفته بدترشدم .قبل ازاین ۹ ده سال اصلاااااوسواس نداشتم یروز حموم بودم پری شدم تاهونوتواب دیدم حالم بدشدازاون لحظه گرفتم تاالان

درچ حد

اونم مثل شما وسواس تمیزی داره 

از همون اولشم یکم حساس بود ولی وقتی باردار شد 

حالش خییییییییلی بد شد 

ینی نزدیک ۶ ماه خونه مامانش بود نمیتونست بره خونه خودش 

مثلا نصف شب بیدار می شد فرشارو جمع میکرد زیر فرشارو وایتکس میزد حتی میگف کثیفه نجسه 

سرویس رفتنش ک عذاب بود کلا 

باورت میشه حتی غذا نمیخورد گریه میکرد میگف بچه ام کثیف میشه 

میگف وقتی خابم ی صدایی بهم میگه پاشو تو کثیفی خونه ات کثیفه 

ینی ی جوری شده بود تو حاملگیش دور از جونش شبیه مرده ها بود 

باز زایمان کرد بهتر شد 

ولی هنوزم خیلی وسواسیه دکتر میرع دارو مصرف میکنه 

ایشالامخام برم شوک درمانی🥲😂

عزیزم اگه رفتی میشه بیای ب منم بگی تاثیر داشته روت یا ن ؟ 

من الان درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟ ک یادت نره بیای نتیجه رو بهم بگی 

رفیقم خیلی اذیته بخاطر وسواسش

چشم ممنون ازراهنماییت گل

چشمتون بی بلا، قربانت🌹

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اونم مثل شما وسواس تمیزی داره از همون اولشم یکم حساس بود ولی وقتی باردار شد حالش خییییییییلی بد شد ی ...

عیخداااامثل من.بااین تفاوت ک من بچ نمیارم ازترس چون هورمون بهم میریزه بدترمیشیم خب.دارو چی تاثیرداش روش اگ میش بفرسش شوک درمانی منم داروجواب نداد مخام برم شوک