2777
2789
عنوان

نمیدونم این ادمو دوستش دارم یا ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست
نمیدونم عشقم ، بالاخره استثناهایی هست برای مثال همسر من ۳۱ سالشونه اما پارسال که ازدواج کردیم کوچکتر ...

اها نمیدونم شایدم این طور باشه 

من حس میکنم فقط کشش فیزیکی داره تا احساسی درحالی که کسی که عاشق باشه اینطوری نیس

اره ممکنه این نظرت درسته باشهولی اینم در عین حال این هم میتونه درست باشه که: منو دوست داره پس دلش م ...

نمیدونم شاید هم اینطوری باشه 

ولی این کارش منو از خودش دور می کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج سنتی هرگز به عشق تبدیل نمیشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اها نمیدونم شایدم این طور باشه من حس میکنم فقط کشش فیزیکی داره تا احساسی درحالی که کسی که عاشق باشه ...

خواهری طبیعیه که عاشق نباشه ، سنتی بوده ازدواجتون ، چطوری یهو عاشق بشه بنده خدا !!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بیشتر درون گرا

شاید توی ابراز کردن و بیان احساساتش ناتوانه

بازم این در اخر تو هستی که تصمیم میگیری عزیزم

به نظرم بهتره (یعنی من اگه جای تو بودم این کارو میکردم) سعی کنی اول شخصیتش رو اول انالیز و تحلیل کنی و بشناسسش

بعدش بیای  از جنبه احساسی به رابطه نگاه کنی

خواهری طبیعیه که عاشق نباشه ، سنتی بوده ازدواجتون ، چطوری یهو عاشق بشه بنده خدا !!

می دونم شاید توقعم زیاده البته ۳ ماهم ارتباط داشتیم تا نامزد کنیم تو این مدت یعنی حس پیدا نکرده

اره برای من که اینطوری شده انگاد

مشکل از تو نیست

برای ۹۹ درصد ازدواج سنتی همینه(:

ولی به دلت بد راه نداره، آدم خوبی باشه شاید عشق نیاره، اما آرامش میاره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

می دونم شاید توقعم زیاده البته ۳ ماهم ارتباط داشتیم تا نامزد کنیم تو این مدت یعنی حس پیدا نکرده

به قول خودتون وابستگیه هست اما عشق؟ 

نمیدونم بنظر خودم که زوده برای حس عمیق عاشق بودن 🫣

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شاید توی ابراز کردن و بیان احساساتش ناتوانهبازم این در اخر تو هستی که تصمیم میگیری عزیزمبه نظرم بهتر ...

اینو که نمی تونه ابراز کنه خودش میگفت که من کلامی نیستم از همون سه ماه پیش که شروع ارتباطمون بود 

سعی میکنم بیشتر بشناسمش

اره شاید باید به هر دومون زمان بدم

واقعا اون که از لازمات،  من هنوز بعد ۲ سال حدودا گاهی وقت ها باید برای یک مسائلی زمان بدم ببینم حل میشه یا نه 🫠