2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده خواهش میکنم راهنماییم کنید 🙏🏻😬

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 33 پست
قراردادی جهاد حدود ۱۲ تومن بعید می‌دونم بیشتر باشه

گفت بعد عید میخواد مغازه بزنه 

یه سهمی هم از یه شرکت داره 🤔

حالا بازم از درامدش بپرسم بهتره 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت بعد عید میخواد مغازه بزنه یه سهمی هم از یه شرکت داره 🤔حالا بازم از درامدش بپرسم بهتره

دیگه فکر کنم خودت می دونی شرایط مالی ش رو، اگه جربزه مغازه زدن و کار آزاد رو داشته باشه خوبه، انشالا آدم خوبی باشه و زندگی قشنگی کنار هم بسازین 

دیگه فکر کنم خودت می دونی شرایط مالی ش رو، اگه جربزه مغازه زدن و کار آزاد رو داشته باشه خوبه، انشالا ...

انشالله خیلی استرس دارم دعام کنید ممنونمممم 🙏🏻😘😘

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »