2777
2789
عنوان

شش ساله تو یکی از اتاقای خونه مادرشوهرم زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 56 پست
عجب 😐 بیخود بهونه میاره مفت نشسته اجاره هم نمی‌ده بهونه میاره ؟ بیخوووودمن جات بودم به زنه میگفتم ...

ببین شوهرش نمیخواد بره تو خونه خودش وگرنه راحت میتونست اون بیرون کنه 

درد شوهرشم این اسی نشسته تو خونه پدرش دم نمی‌زنه اونم سر ماه کرایه میاد به حسابش دیگه  

لابد استارتر هم کارای مادرش میکنه چی از این بهتر

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخدان بلند نشن مشکل شوهر بی زبونت که خودش فدای دوست و رفیق میکنه چی بهتر از این تو توی یه اتاق باشی ...

نه شوهرم امروز هم جلو خودم زنگش زد گف صبر کن پیدا میکنم 

کاربری دستِ دونفره 🌹
نه شوهرم امروز هم جلو خودم زنگش زد گف صبر کن پیدا میکنم

شل میگیره اگه سفت میگرفت بخدا که میرفت 

به قول اون رفیقمون بگو کرایه سه برابر بده بگیر برو جای بهتر رهن کن اگه نمیخواد در بیاد

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
ببین شوهرش نمیخواد بره تو خونه خودش وگرنه راحت میتونست اون بیرون کنه درد شوهرشم این اسی نشسته تو خون ...

ن شوهرم پولی ک برا رهن بهمون داده رو هم اماده کرده موافقه رفتنمونه ولی میگه ی عمر رفیق بودیم صبر کن تا پیدا کنه

کاربری دستِ دونفره 🌹
اره بخدا من انقد بدبختم فکر من نیس فکر رفیقشه . هزار بارم ب زنه گفتم ب روخودش نمیاره

شوهرت بترسون،بگو اینا لج کردن فردا خونه رو خرابه میکنن تحویل میدن،حالا بشین و تماشا کن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

میشه از ارومی بیرون بیای و یه جنگ راه بندازی تا کی بدبختی؟ زندگی کنی با خفت اخر سر کی میگه دستت درد نکنه

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤