2777
2789
عنوان

شش ساله تو یکی از اتاقای خونه مادرشوهرم زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 56 پست
خواهر نمیدونی چقد استرس و عذاب دارم .خداکنه بلندشه

بهش بگو اگه امسال میخوای بشینی اجارش دو برابره . پیام بده که مدرک داشته باشی . بعضی مستاجرا خیلی پرو هستن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا دعا و نذر جواب نمیده عزیزم .

قاطعانه برو جلو .

اکه مطمئنی بهانه میاره که پا نشه ، بگو خودم شرایطم سخته ، می‌خوام بیام خونه خودم زندگی کنم .

همسر شما هم عجیبه والا . اذیت شدن همسرش براش مهم نیست مبادا که دوستش ناراحت نشه !!!!!

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خواهر نمیدونی چقد استرس و عذاب دارم .خداکنه بلندشه

نگران نباش صاحب خونه شمایی اونم دیگه فوقش دو هفته ده روز میمونه پیدا می‌کنه می‌ره ، مبارک باشه خونتون بسلامتی و دلخوش

عجب  😐 بیخود بهونه میاره مفت نشسته اجاره هم نمی‌ده بهونه میاره ؟ بیخوووود

من جات بودم به زنه میگفتم اگر این خونه ها پسندت نیست برو خونه مادرشوهر زندگی کن خونه منو خالی کن به شوهرت بگو اگر روت نمیشه به دوستت بگی من خودم با خانومش جوری حرف میزنم که پاشن

مردم دیگه واقعا پررو شدن رو بدی سوارت میشن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
بهش بگو اگه امسال میخوای بشینی اجارش دو برابره . پیام بده که مدرک داشته باشی . بعضی مستاجرا خیلی پرو ...

میترسم بخاطر اینکه اسباب کشی نکنه بگه باشه 

کاربری دستِ دونفره 🌹
اوه چقد کم ولی بازم همونم بهش یاد آوری کن بگو روزی ۱۰۰ کم میشه چیزی نمیمونه زودتر برو روزی چندین بار ...

افرین خیلی پیشنهاد هوشمندانه ای بود 

استارتر هر روز برو قشنگ زندگی رو واسشون همینطوری زهر کن آدم سواستفاده گر رو باید با اردنگی بیرون کرد نه با ناز کشیدن و از دور حرف زدن

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اینجا دعا و نذر جواب نمیده عزیزم .قاطعانه برو جلو .اکه مطمئنی بهانه میاره که پا نشه ، بگو خودم شرایط ...

اره بخدا من انقد بدبختم فکر من نیس فکر رفیقشه . 

هزار بارم ب زنه گفتم ب روخودش نمیاره

کاربری دستِ دونفره 🌹
عجب 😐 بیخود بهونه میاره مفت نشسته اجاره هم نمی‌ده بهونه میاره ؟ بیخوووودمن جات بودم به زنه میگفتم ...

اتفاقا همین امشب میخام همینطور بهش بگم 

کاربری دستِ دونفره 🌹
میترسم بخاطر اینکه اسباب کشی نکنه بگه باشه

عزیزم قانونی اقدام کن خجالتم نگشید تا یک هفته زمان بدید وگرنه قانونی. بگو گند بزنن رفیقتو من ۶ سال بخاطر ت خونه مادرتم صبرم تمامه دیگه تمامش کن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اتفاقا همین امشب میخام همینطور بهش بگم

بهش بگو با این فرمون که هیچ خونه ای پسندت نیست فکر کنم شوهر من باید یه گفتگویی با شوهرت داشته باشه بهش یاد بده که شما هم ساکن منزل مادرشوهر بشید بتونید خونه تهیه کنید 

زنشم میشناسم همشهریمه . شاید ۱۰ تا خونه براش فرستادم همش بهانه میاره

مشخصه ک دارن بهونه میارن.مگه میشه فرصت دوماهه بهشون بدید تا قبل عید پاشن دیگه خونه پیدانکردنشون ک نباید تبعاتش نصیب شما بشه

زنشم میشناسم همشهریمه . شاید ۱۰ تا خونه براش فرستادم همش بهانه میاره

میخدان بلند نشن مشکل شوهر بی زبونت که خودش فدای دوست و رفیق میکنه 

چی بهتر از این تو توی یه اتاق باشی و پول رهن خونه بره تو جیب شوهرت 

شایدم شوهرت به اونا گفته بشینن تو بی‌خبری 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم