2777
2789
عنوان

یعنی تو سایت به این بزرگی کسی ADHD نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 81 پست
من من من من 😂🗿

شوخی یا جدی 😂

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با تحقیقاتی که داشتم به این موارد رسیدم.

امیدوارم ازشون استفاده کنی و نتیجه بگیری.♥️

جینسینگِ قرمز کره ای از عطّاری یا سایت های اینترنتی بخر.پودرش کن و داخل کپسول خالی بریز ، روزی دو تا کپسول همراه صبحانه بخور.جایگزین گیاهیِ ریتالین هست که برای بیش فعّالی تجویز میشه.از داروخانه می تونی آمادش رو هم بخری ولی اونا معلوم نیست اثر کامل بذاره یا نه.بهتره ریشه ی کاملش رو با بسته بندی کره بخری.

مکمّل امگا سه ، روزی 2_3 تا کپسول همراه با ناهار یا صبحانه بخور.«به غیر از 3_4 روز اوّل پریود ، چون خونریزی رو بیشتر می کنه»

روزی یک پینچ زعفران به صورت مستمر ، هم علائم بیش فعّالی رو کاهش میده و هم استرس و ناراحتی روحی رو برطرف می کنه.«اینم 3_4 روز اوّل پریود قطع میشه»

ورزش به شدّت توصیه میشه.

حتماً باشگاه برو.اگه می تونی هفته ای سه روز بدنسازی کار کن و سه روز دیگه هم ورزشی که خودت دوست داری انجام بده.ورزش باعث ترشّح هورمون دوپامین میشه و باعث میشه شاد و سرحال بمونیم.واسه تأمین پروتئین مورد نیاز بدن که واسه ورزش خیلی لازمه ، قرص جلبک اسپیرولینا و پروتئین وِی رو پیشنهاد می کنم.راجع بهشون می تونی از گوگل بیشتر بخونی.

خواب کافی و منظّم باید داشته باشی.

اگه نمی تونی بخوابی ، مکمّل ملاتونین 3 میلی گرم زیر زبانی بخر ، شبا یک ساعت قبل از خواب استفاده کن.ملاتونین هورمون خوابه که بدن به صورت طبیعی توی تاریکی ترشّح می کنه.مکمّلش عوارض خاصّی نداره.خودمم هر شب استفاده می کنم.

مکمّل مولتی ویتامین برند بایو_بِیسیکس «مخصوص خانم ها» خیلی خوبه و تمام نیازهای بدنت رو نسبت به انواع ویتامین و موادّ معدنی تأمین می کنه.روزی یه کپسول همراه با صبحانه یا ناهار مصرف میشه. «با فاصله از چای و قهوه» 

مصرف قند مصنوعی «همون قند و شکر» و موادّ غذایی بسته بندی شده که نگهدارنده و موادّ شیمیایی ای مثل اسانس ها و رنگ مجاز خوراکی دارن باید محدود بشه.چون علائم بیش فعّالی رو تشدید می کنن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
خواستم بدونم کسایی که دارو مصرف نمی‌کنن برا کنترلش چی کار می‌کنن؟

حقیقت اگه دکتر تشخیص بده دارو که نیازه ، پیش روانشناس هم بره آدم خیلی بهتره ، اصلاح سبک زندگی هم میتونه موثر باشه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
من با تحقیقاتی که داشتم به این موارد رسیدم.امیدوارم ازشون استفاده کنی و نتیجه بگیری.♥️جینسینگِ قرمز ...

مرسی لطف کردی ❤️

مشکل اصلیم نقص توجهه خستم کرده واقعاً

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
مرسی لطف کردی ❤️مشکل اصلیم نقص توجهه خستم کرده واقعاً

ان شاءاللّه بهتر میشه.

ورزش رو حتماً انجام بده.رمز کنترل بیش فعّالی ، ورزش مستمره.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
حقیقت اگه دکتر تشخیص بده دارو که نیازه ، پیش روانشناس هم بره آدم خیلی بهتره ، اصلاح سبک زندگی هم میت ...

من دوست ندارم دارو مصرف کنم یه مدت ریتالین خوردم بی‌تاثیر بود

قرص اضطراب و افسردگی هم قبلاً مصرف می‌خوردم هیچ تاثیری رو اضطراب و خلقم نداشت

کلن انگار نسبت به دارو مقاومم 😂

من دوست ندارم دارو مصرف کنم یه مدت ریتالین خوردم بی‌تاثیر بودقرص اضطراب و افسردگی هم قبلاً مصرف می‌خ ...

خب پیش یه روان‌درمانگر خوب برو حتماً و اصلاح سبک زندگی مثلا تغذیه خواب ورزش مدیتیشن اینا خیلی تاثیر دارن 

یه سری غذا ها استرسو کاهش میدن یه سریا افزایش میدن 

اینارو رعایت کن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
خب پیش یه روان‌درمانگر خوب برو حتماً و اصلاح سبک زندگی مثلا تغذیه خواب ورزش مدیتیشن اینا خیلی تاثیر ...

اره منم دنبال همین راه‌هام 

دیگه زیادی داره رو عملکرد شغلی و تحصیلیم تاثیر منفی میذاره

دارو مصرف می‌کنید یا کار خاصی برا کنترلش انجام میدید؟

دارو که نه لازم ندارم من .

فقط همه کارامو یاد داشت میکنم و دفترچم همرامه چون یادم میره همه چیز

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

دارو که نه لازم ندارم من .فقط همه کارامو یاد داشت میکنم و دفترچم همرامه چون یادم میره همه چیز

چه خوب موفق باشید