2777
2789
عنوان

یعنی تو سایت به این بزرگی کسی ADHD نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 82 پست
خیلی اذیت میشم

یه بار برا ویزیت برو شاید واقن داری این مشکلو

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
یه بار برا ویزیت برو شاید واقن داری این مشکلو

پیش چه دکتری باید برم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش چه دکتری باید برم

روان‌پزشک یا روان‌شناس

ترجیحاً پیش کسی برو سابقه کار کردن با افراد مبتلا به ای دی اچ دی رو داشته باشه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
روان‌پزشک یا روان‌شناسترجیحاً پیش کسی برو سابقه کار کردن با افراد مبتلا به ای دی اچ دی رو داشته باشه

باشه ممنونم عزیزم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
باشه ممنونم عزیزم

قربانت موفق باشی

من همیشه فکر می‌کردم مشکل اصلیم فقط افسردگی و اضطرابه و تمرکز پایین و بی‌قراریم به خاطر این دو تا مش ...

با حدس زدن این مشکل رو به خودتون نچسبونید گل من

همه همین فکرو میکنن

✨💗
با حدس زدن این مشکل رو به خودتون نچسبونید گل منهمه همین فکرو میکنن

بحث چسبوندن مشکل نیست 

من که قطعاً مشکل داشتم و دارم وگرنه این حجم از ناکامی توجیهی نداره تو زندگیم

بحث اینه اگه نقص توجهم واقعاً از ای دی اچ دی باشه نه افسردگی و اضطراب، دونستنش می‌تونه برام مفید باشه