2777
2789
عنوان

یعنی تو سایت به این بزرگی کسی ADHD نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 82 پست
اول به روانپزشک مراجعه کردین یا روانشناس کودک؟

اول بردیمش مشاوره گفت رفتار درمانی جواب نمیده ببرین پیش روانپزشک دیگه دوساله تحت نظره

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
تکانشگری رو نمی‌تونم تو خودم خوب تشخیص بدم با این که می‌دونم چیه همین الانش داشتم درموردش می‌خوندم

تکانشگری میشه رفتارهای خطرناکی که متوجه اتفاقات بعدش نباشید. 

در سنین بالا تکانشگری خیلی کمه. 

بیشتر بیقراری و نقص تمرکز و توجه نمود بیشتری داره.

برای شما در سنین بالاتر از کودکی و نوجوانی فقط ورزش و فعالیت‌هایی تمرکزی کمکتون می‌کنه. دنبال دارو نباشید که در این سن اعتیاد به همراه داره.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی میشه علائمشو بگی دقیقا چجوریه

ببینید الگوی بی‌توجهی و/یا بیش‌فعالی-تکانشگری تو فرد دیده میشه

نقص توجه ینی تو توجه و تمرکز مشکل داره 

بیش‌فعالی که مشخصه، تکانشگری هم عمل کردن آنی و بدون فکر

تو گوگل بزنید کاملتر میاره

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
دختر منم داره .دو ساله دارو استفاده میکنه بهتر نشده که هیچ بدترم شده به شدت تمرکزش پایینه

جواب نمیده رو همه دارو

روانشناس کودک نمی‌تونه کمک کنه؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
شبیهشهنه میگن درمان نداره برا همین تو بزرگسالی هم می‌مونه هر چند تو بعضیا کمرنگ میشه

خیلی اذیت میشم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
اول بردیمش مشاوره گفت رفتار درمانی جواب نمیده ببرین پیش روانپزشک دیگه دوساله تحت نظره

شما خودتون هم باید آموزش ببینین و‌ یه سری تمرینات رو در منزل انجام بدین. 

کتاب آموزش کودکان بیش‌فعال و کم‌توجه ترجمه آقای مجتبی نیازی رو حتما مطالعه کنید. 

کتاب دکتر تبریزی هم هست که کتاب خوبیه ولی به شخصه کتاب آقای نیازی رو موثرتر دیدم. 

کتاب رفتاردرمانی آقای علیرضا تبریزی هم میتونه مکمل باشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
جواب نمیده رو همه داروروانشناس کودک نمی‌تونه کمک کنه؟

آخه اولش یه چن ماهی بردیم مشاوره گفت رفتار درمانی جواب نمیده ببرین روانپزشک. 

آها شما هم یدفه متوجه شدین دارین؟

من همیشه فکر می‌کردم مشکل اصلیم فقط افسردگی و اضطرابه و تمرکز پایین و بی‌قراریم به خاطر این دو تا مشکله

ولی اخیراً اتفاقی درباره ای دی اچ دی اطلاعاتم بیشتر شد و حدس زدم که دارم این مشکلو

تکانشگری میشه رفتارهای خطرناکی که متوجه اتفاقات بعدش نباشید. در سنین بالا تکانشگری خیلی کمه. بیشتر ب ...

خودمم دوست ندارم دارو میخوام با روش‌های دیگه کنترلش کنم

شما خودتون هم باید آموزش ببینین و‌ یه سری تمرینات رو در منزل انجام بدین. کتاب آموزش کودکان بیش‌فعال ...

ممنون از راهنماییتون .این کتاب‌ها رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ 

من همیشه فکر می‌کردم مشکل اصلیم فقط افسردگی و اضطرابه و تمرکز پایین و بی‌قراریم به خاطر این دو تا مش ...

با نوار مغزی مشخص میشه 

با نوار مغزی مشخص میشه

اینم میگن صد در صد نیست

آخه اولش یه چن ماهی بردیم مشاوره گفت رفتار درمانی جواب نمیده ببرین روانپزشک.

اگه خواستید دوباره ببریدش پیش روانشناس کودک که تخصصی رو ای دی اچ دی کار می‌کنه ببرید

بیشتر روانشناسا رو همه اختلالات کار می‌کنن کمتر کسی تخصصی کار می‌کنه