2777
2789

حدود یک ماه پیش با یک دوست مجازی چندین ساله قطع رابطه کردم، البته که من خواستم این رابطه تموم بشه. 

با این دوست خیلی صمیمی بودم، حدود ۴-۵ ساله دوست بودیم و از جیک و پوک زندگی هم خبر داشتیم. دختر به شدت مهربون، خوش اخلاق، نازی بود. سر و زبونی داشت و بعضی کارا و حرفاش بهم حس خوبی میداد. هرچند یه سری عیب هاش باعث شد بخوام این رابطه رو تموم کنم. خیلی بد قول بود، باهام صادق نبود، بهم چند بار دروغ گفت، موقعی که اون نیاز داشت من بودم اما تا به من میرسید غیبش میزد. با اینکه آدم خوبی بود ولی اگه می‌گفتیم چقدر توان توی این رابطه دوستی گذاشتید برای من ۱۰۰/۱۰۰ بود و برای اون ۵۰/۱۰۰ بود. اینو خودش هم قبول داشت و می‌گفت برای شرایط زندگیم این کار رو نمیتونم بکنم« کاملا اینجاهاشو دروغ می‌گفت، خودش هم می‌دونست همش بهونه هست نه دلیل»

چند بار سر یه تنها یک موضوع اختلاف و دعوا داشتیم. تا وقتی آخرین بار که نیاز داشتم بهش، تا من اومدم حرف بزنم غیبش زد. اون روز به شدت عصبیم کرد چون قبلش من ۳-۴ ساعت پای حرفاش نشسته بودم برای همین دوستیمو دیگه باهاش تموم کردم.

حالا بگی نگی دلتنگش هستم، اما واقعا نمی‌خوام دوباره باهاش دوست بشم. فقط هرزگاهی به تصمیم خودم شک میکنم که روندن این آدم از خودم درست بود یا نه؟ آدم درون گرایی هستم و برای همین کم پیش میاد با یکی در این حد صمیمی باشم. حس میکنم گاه اشتباه خودم بوده هرچند حتی اگر بوده، منم داشتم با انتظارات بی جا اذیتش میکردم. شاید یه وقتا واقعا نمیتونست راستش رو بهم بگه چون دلش نمی‌خواست بگه. کم کم تو ذهنم دارم خودمو مقصر جلوه میدم با اینکه می‌دونم اون کار بدی کرده

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362361168]عکس‌العملش چی بود وقتی خاستی کات کنی[/QUOT

خیلی ریلکس بهم گفت این تویی که داری سخت میگیری، چرا اینطوری میکنی؟ 

منم با ناراحتی گفتم: من اون همه پای حرفات نشستم ، حتی جزوه هامو کنار چت با تو میخوندم تا درد و دلت بهم نریزه تا من اومدم حرف بزنم آف زدی و یه روز تموم نبودی؟

برگشت گفت معذرت میخوای؟ اوکی معذرت می‌خوام غیبم زد کار داشتم 

منم گفتم لحنت چرا طوری هست که انگار من مقصرم؟ 

بعدش گفتم اینطوری نمیشه. هر بار همین اتفاق میفته، بیا قطع رابطه کنیم. 

اونم گفت: بیا باز گفت قطع رابطه.. خیلی دوست داری بری نه؟ من که موندن تو این رابطه رو دوست دارم حالا میخوای تو برو...

بعدش من حرفی نزدم.

یکم سکوت کردیم و بعدش دوباره تایپ کرد: حد توان من اینه. من نمی‌خوام این دوستی بهم بخوره اما چون تو همیشه سرخود تصمیم میگیری پس هر چی میخوای بکن.

منم اصلا جواب ندادم و پاک کردم اکانتش رو.. از همون موقع دیگه حرف نمی‌زنیم و قطع رابطه کردین 

کار خوبی کردی کات کردی،طبیعیه حست ولی خودتو سرگرم کن فراموش کنی چون ممکنه با برگشتت حتی از قلبم بدتر ...

نمی‌خوام سمتش برگردم. من دوست دارم دوستم باهام صادق باشه به خصوص اونی که خیلییی بهم نزدیکه عین خواهر. خیلی سر موضوعاتش اذیت شدم و از موقعی که قطع رابطه کردیم آسوده خاطرم. اما دلم تنگش هم شده .. واقعا خیلی بده خاطرات آدما میمونند تو ذهنت

خب توضیح نمی داد علت نبودشو؟

برق رفت. نت قطع شد. انتن رفت. مامان صدام کرد. رفتم ظرف بشورم .

فقط هم یه بار نه ها، بالای بیست بار. و همینطور موقع حرف های خودش نه.. هر وقت من میومدم حرف بزنم سریع آف میزد. و یک روز بعدش دیگه پیدا نمیشد. حس کردم داره ازم  سو استفاده میشه 

اما بهم میگفت میخوای باور کن میخوای نکن. 

از طرفی مشکل فقط اینا نبود، چند بار دروغ گفته بود بهم که دروغ هاش رو شده بود اعتمادم خدشه دار شده بود. از طرفی باهام سر موضوعاتی هم اصلا صادق نبود..

برق رفت. نت قطع شد. انتن رفت. مامان صدام کرد. رفتم ظرف بشورم .فقط هم یه بار نه ها، بالای بیست بار. و ...

پی دیگه مطمئن باش زندگیتو بهتر کردی(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

[QUOTE=362361168]عکس‌العملش چی بود وقتی خاستی کات کنی[/QUOTخیلی ریلکس بهم گفت این تویی که داری سخت م ...

دیگ تموم شد برگشتن فایده نداره چون نو تو خودتو عوض میکنی نه اون وبیشتر اذیت میشین

خدایا شکرت