2777
2789
عنوان

توقع بیجا از شوهرم دارم ❓️

563 بازدید | 25 پست

ساعت یک پیام داد میریم واحد پایینو تمیز کنیم  گوشیمو میزارم شارژ میرم پایین 

منم گفتم باشه منم دارم با مامانم میرم بیرون بعدش ساعت ۳ شد زنگ زدم برنداشت ساعت پنج شد باز خبری نشد. زنگ زدم برنداشت  بعدش زنگ زدم به مامانش اونم برنداشت یه ساعت بعد مادرشوهرم زنگ زد از حرص برنداشتم شوهرمم سه بار زنگ زد بازم برنداشتم 

توقع من این بود که بین کارش یه زنگ به من بزنه ببینِ مردم یا زنده بلاخره چهار پنج ساعت از هم بی خبر بودیم 

بعدش پیام داد من خستم میخوابم الانم بعد دو ساعت پیام داده  وقتی مامانم زنگ میزنه برگرد بهش زنگ بزن بی احتدامی نکن اینارو من نباید بگم که 

چندسالته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر شما بودید از فردا اگر مادرش باهات لج شد نیا هی تاپیک بزن پشت سر مادرشوهرت

اصن این کارا و رفتارا مال بچه ۵ ساله میتونه باشه فقط 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خوب شاید کار داشت، به نظرم موضوع رو یاد کشش نده، خواسته ات به جای قهر و دعوا براش قشنگ توضیح بده

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

داشتن کار میکردن خو 

مادرشوهرتم گوشی همراهش نبود یا متوجه زنگت نشده بوده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اون بنده خدا رفته کار کنه نرفته تفریح ک 

شما با مادرت رفتی بیرون خوش گذرونی اونوقت انتظار داشتی وسط کارش بیاد بهت زنگ بزنه؟

ناراحت شدنتو نمیفهمم🙄 

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....