2777
2789
اون پولی که منتظرش هستیم چی میاد زندگیمون؟

بله

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بله

جواب منم بده کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاشت کافی نیست

من کنکور امسال چی قبول میشم؟ 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
چیزی حس نکردم اگه باشه به این زودی ها نیست

چند تا حس ششمی گفتن حدود بهمن و اسفند ابراز علاقه میکنه و رسمی میاد جلو ، و با همین شخص ازدواج دارم نظر شما هم همینه؟ ن رو پس چیکار میکنه؟

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
فعلا نهالان جو مهاجرت گرفتتون همچنین از موضوعی نگرانید و میترسید. طول میکشه

وقتی رفت خونشون با مادرش راجع به من حرف میزنه؟

بهمن و اسفند رسمی میاد جلو؟

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
وقتی رفت خونشون با مادرش راجع به من حرف میزنه؟بهمن و اسفند رسمی میاد جلو؟

جواب هر دو نه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیزم اون پول زیادی که منتظریم بیاد زندگیمون بالاخره میاد؟اگه اره کی؟

احتمالا اسفند یا بعد عید

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیزم لطفا حستونو به منم بگو❤️بنظرت برمیگرده؟ از خصوصیاتش میگی بهم؟

مغروره درک نداره کاراش مشخص نیس نمیدونه با خودش چند چنده

برگشتنشو نمیدونم