2777
2789
عنوان

میگن خدا به ادما

61 بازدید | 2 پست

اراده داده که تصمیم گیری با خودشون باشه

این چه اراده ایه که نه به دنیا اومدنمون دست خودمون بود نه کشوری که میخوایم زندگی کنیم نه اسممون نه خانواده نه سطح مالیمون نه مردنمون...

حتی من انتخاب رشتمم با خودم نبود😂

همش اجبار

اهای تویی که فک میکنی قلب منو شکستی،قلب من گلس داره بدبخت🧎‍♀️

شما با اراده خودت تلاش میکنی اون کسی که شما رو اذیت کرده با اراده خودش شما رو عذاب داده اگه همه با ا ...

من با اراده خودم ایران به دنیا نیومدم

واقعیتش درست نیس اینو بگم ولی حاضر بودم هرکشوری دیگه ای جز اینجا به دنیا بیام

جایی که جووناش نابود میشن جایی که شغل نیس سطح آموزشی پایینه باید کلی پول بدی که شکم مافیای کنکورو تامین کنی!

جایی که هرچقدرم تلاش کنی باز نمیتونی به کسایی که با پارتی بازیو سهمیه بهترین دانشگاه ها قبول شدن باشی جایی که هرچقدر میگذره چه دخترا چه پسرا زندگی کردن براشون بیشتر شبیه مرگ میمونه تا زندگی

علاوه بر اینا خیلی چیزای دیگه هم به خواست خودم نبود ولی الان مجبورم قبولشون کنم مثل به دنیا اومدنم

اهای تویی که فک میکنی قلب منو شکستی،قلب من گلس داره بدبخت🧎‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.