2777
2789
عنوان

چیکار کردید باباتون براتون ماشین خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 28 پست
نمیدونی چه حس بدی داره همه یه چیزو داشته باشن و تو نداشته باشی اون روز تو دانشگاه همکلاسیم با ۲۰۷تش ...

منم مثل توام درکت می‌کنم. من چیزهای کوچک‌تری رو ازشون خواستم و برام فراهم نکردن، و فهمیدم باید قید کمک و حمایت اونا رو بزنم. نمی‌دونم شرایط تو چجوریه ولی بابای من از این مدل باباهاست که هیچ جوره نمیشه نظرش رو عوض کرد. خودش چیزی رو بخواد انجام میده، نخواد هم نمیشه راضیش کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید باورت نشه ولی همه همکلاسیای بومیم ماشنی دارن غیر از من

برای ما هم همینن تاره انقدر هم پز میدن که خدا میدونه

اما وقتی نمیخرن چیکار کنم خودم پول دارم اما به پول ماشین نمیرسه نهایتا اگه موتور رو قانونی کنن واسه خانما بتونم موتور بگیرم

برای ما هم همینن تاره انقدر هم پز میدن که خدا میدونهاما وقتی نمیخرن چیکار کنم خودم پول دارم اما به پ ...

همون والا 

باز خویه تو پول موتورو  داری 

من پول دوچرخه هم ندارم😂

عجب

از بس اذیتم کردن تو خواب هم خوبی نمی‌بینم ازشون 💀🫠 کل روز بدن درد داشتم 

الان میخندما ولی صبح با سر و صورت خیس از عرق و ترس از خواب بیدار شدم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

از بس اذیتم کردن تو خواب هم خوبی نمی‌بینم ازشون 💀🫠 کل روز بدن درد داشتم الان میخندما ولی صبح با سر ...

بمیرم الهی 🥲😥 

هیچی بدتر از خانواده سمی نیس 

پدر مادر منم فقط فکر فک  و فامیلاشونن 

خیلییییییی ناراحتم ازشون

بمیرم الهی 🥲😥 هیچی بدتر از خانواده سمی نیس پدر مادر منم فقط فکر فک و فامیلاشونن خیلییییییی ناراحت ...

دقیقا درکت میکنم 😔

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من از۲۱سالگی پشت ماشین میشینم الان ۲۹سالمه من افسردگی شدید دارم همش تو خونه بودم به بابام گفتم طلاهامو بفروش برام پراید بخر طلاهامو فروخت پراید خرید سه ماهه برام خریده یه ذره حال روحیم بهترشده

من از۲۱سالگی پشت ماشین میشینم الان ۲۹سالمه من افسردگی شدید دارم همش تو خونه بودم به بابام گفتم طلاها ...

خیلیییی تاثیر داره 

مبارکت باشه 

انشالله چرخش برات بچرخه و حالت روز به روز بهتر بشه

خیلیییی تاثیر داره مبارکت باشه انشالله چرخش برات بچرخه و حالت روز به روز بهتر بشه

ممنون بابای منم برام نمیخرید دید افسردگیم بیشتر شده خونه نشین شدم برام خرید افسردگی خیلی بده ☹️☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺ایشالله شماهم ماشین بخری