2777
2789
عنوان

تو خونه و ماشین توقع تون از خواستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت باشی عزیزم. الان تونستین خونه و ماشین بخرین؟

سه ماه عقد بودیم توی یه ماه یک خونه کوچیک و یک پراید خریدیم

اونم با پول جهزیه و طلاهای محردی من و وام ازدواج جفتمون و پس اندازی که جفتمون داشتیم و یک وام دیگه

هفته بعد از عروسیمون هم کار همسرم جور شد...فوق لبسانس مکانیک بود و زبانشم عالی بود

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
میگم خودشون تلاش کردن. من تو سم کم بابامو از دست دادم

خدا رحمت کنه بابات منظور از شرایط این نبود که پدر پول بده  به بچه منظورم از شرایط داداشت سالم  با پشتکار عاقل  فهمیده بودن تلاش کردن موفق شدن  و به چیزی که می خواستن رسیدن 

خودتم لابد قیافه تحصیلات داری و  بعد اطراف هم می بینن شرایط خوشش میاد 

متاسفانه دخترای خوبه رو دیدم بخاطر فقر خانواده خواستگار میاد پا پس می کشه  و می گن به هم نمی خوریم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
خدا رحمت کنه بابات منظور از شرایط این نبود که پدر پول بده به بچه منظورم از شرایط داداشت سالم با پش ...

اره گلم خداروشکر داداش هام سالمن و خوش اخلاق

راستش خودم تحصیلاتم بالاست و ظاهرم میگن خوبه اما خاستگارم گفته حق نداری جهیزیه بخری و خودم وظیفمه بخرم. به نظرم پسری که عاقل و با درایت باشه هیچ وقت بخاطر فقر از یه دختر خوب دست نمی‌کشه حالا من خودم کامل میتونم جهیزیه بخرم و نزدیک 200تومن طلا دارم اما گفته همه رو خونه ی بابات جا بذار چون من غرورم اجازه نمیده ازت چیزی قبول کنم. 

اره گلم خداروشکر داداش هام سالمن و خوش اخلاقراستش خودم تحصیلاتم بالاست و ظاهرم میگن خوبه اما خاستگار ...

خدارو شکر که خوش شانس بودی و خواستگار به این خوبی برات اومده و اگر نه این دختر بیچاره شانس نداره  25 سالش  خوشگل  ولی خواستگار با شرایطت کنار نمیاد 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
خدارو شکر که خوش شانس بودی و خواستگار به این خوبی برات اومده و اگر نه این دختر بیچاره شانس نداره 25 ...

یه داداش مجرد دارم خودش کامل جهیزیه خریده فقط میگه دختری میخوام که انسان باشه و ظاهرش معمولی اما گیر نمیاد. آره گلم خاستگارم خیلی خوبه ولی خونوادم سخت گیرن اجازه نمیدن نامزد شیم😔

اینا خط قرمز همه ست ولی بدون خونه و ماشین هم که نمیشه به هر حال باید سرپناهی باشه قراره بعدا بچه دار ...

گلم یه لحظه فک کنم همسرت ازلحاظ مالی اوکی باشه ولی خیانت ببینی می تونی زندگی کنی 

گلم یه لحظه فک کنم همسرت ازلحاظ مالی اوکی باشه ولی خیانت ببینی می تونی زندگی کنی

اولش گفتم که خط قرمز همه همینه. یعنی کسی نیست بگه چون طرف پولداره اگه خیانت کنه مهم نیست. من میگم پسر باید حد اقل های شرایط یه ازدواج رو داشته باشه. داشتم خونه و ماشین ربطی به بحث خیانت نداره