2777
2789

خونه داشته باشه یا نه؟ چندمتر باشه؟ کجای شهر باشه؟ 

ماشینش حداقل چی باشه و چند تومنی؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه و ماشین باشه متوسط

مثلا ماشین چه مدلی؟ 

خونه از خودش داشته باشه؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

خونه نداشته باشه مهم نیستماشین داشته باشه حالا هرچی

یعنی بتونه اجاره کنه هم عیب نداره؟ 

تا حالا مستاجر بودن رو تجربه کردی؟ 

مردیکه میخواد تشکیل خانواده بده باید کاملل از لحاظ مالی و روحی بتونه خانوادشو ساپورت کنه بدونِ شک درصدِ بسیار کمی(صفر) میرن تراپیست و روی خودشون کار میکنن پس حداقل از لحاظ مالی و کمیم اخلاقی یه مینیمماییو داشته باشه

حالا چند مترو و محله و مدل ماشین چیزیکه عروس باید اکی باشه باهاش

خونه و ماشین حتما داشته باشه 

حالا خونه زیاد سخت گیری نمیکنم همین که بالای ۷۰ متر باشه و داخل شهر باشه اوکیه 

ماشین هم حداقل دیگه پارسی سمندی چیزی داشته باشه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿