2777
2789
عنوان

پیر شدن پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست
دقیقا انگار هر یک سال ۳ الی ۴ سال آدمو میندازه

منم متولد شصت و‌پنجم. پسرم نه سالشه خواهر برادر میخواد فکر میکنم ب بچه دوم ظلم‌میشه.خیلی حالم بده انگار همه کارام نصفه نیمه موند . پسرم از بی عرضگی من تنها موند خودمم پیر شدم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تقریبا یک هفته هست اینجوری شدم یه ظهر تا عصر زار زار گریه کردم

فکر نکن عزیزم ماها همه یه روزی میریم 

من گاهی حتی فکر میکنم یه روزی همسرم نباشه هم خیلی غصه میخورم و همش بهش میچسبم میگه دیوونه شدی😅😂

چرا تاپیکت خوندم گریم گرفت و باز ادامه وار میباره اشکام

😭😭😭😭

مادرم همه جونم هس قربونش برم خیلی اذیت شده با وجود داشتن پدر اما مادرم برا ما هم پدر بوده هم مادر هم دوست هم خواهر دورت بگردم مادرم🫂

منم چین و چروک های صورتش رو میبینم قلبم تیکه تیکه میشه

سنی نداره اما کوه درد و رنج این زن😭😭😭😭

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

منم متولد شصت و‌پنجم. پسرم نه سالشه خواهر برادر میخواد فکر میکنم ب بچه دوم ظلم‌میشه.خیلی حالم بده ان ...

قدیما هر مادری ده دوازده تا بچه داشت اگر هم به رحمت خدا می رفتن باز خیالشون راحت بود که بچه هاشون بالاخره یکیشون نه یکی دیگه شون به فکر خواهر و برادرای کوچکتر یا مشکل دارشون هستن ولی الان دیگه اینجوری نیست

چرا تاپیکت خوندم گریم گرفت و باز ادامه وار میباره اشکام😭😭😭😭مادرم همه جونم هس قربونش برم خیلی اذی ...

منم از روزی که پیر شدن مادرمو دیدم خیلی داغون شدم دیگه باهاش دهن به دهن نمیکنم مقاومت نمیکنم 

قدیما هر مادری ده دوازده تا بچه داشت اگر هم به رحمت خدا می رفتن باز خیالشون راحت بود که بچه هاشون با ...

الان زمونه کلا عوض شده بچه های قدیم با بچه های الان قابل مقایسه نیستن

منم متولد شصت و‌پنجم. پسرم نه سالشه خواهر برادر میخواد فکر میکنم ب بچه دوم ظلم‌میشه.خیلی حالم بده ان ...

منم از بی عرضگی شوهرم بچه‌م تنها موند الان میگه دیر نیست گفتم بچه ۱۲ سالشه من ۴۰ سالمه نه خواهر و برادر برای دخترم میشه نه من مامان ایده آلی برای اون فرزند گناه داره ولی دور دخترم رو تا بتونم شلوغ میکنم

منم از روزی که پیر شدن مادرمو دیدم خیلی داغون شدم دیگه باهاش دهن به دهن نمیکنم مقاومت نمیکنم

دقیقا منم همین طور😭😭😭🤧

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

قدیما هر مادری ده دوازده تا بچه داشت اگر هم به رحمت خدا می رفتن باز خیالشون راحت بود که بچه هاشون با ...

دقیقا منم غصه ام تنهایی اینده پسرمه. عید های نوروز یلداها مریضی ها غم ها شادیها .چقد جای یه همخون خالیه براش. میگن میتونه با دوست معاشرت کنه  ولی مگه غریبه هم میتونه با ادم همدلی کنه میتونه از ته قلبش برات کاری کنه! فوقش دوبار روت شه بهش چیزی بگی یا چیزی بخوای دیگه بارسوم مگه میتونی ازش کاری بخوای.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
دقیقا منم همین طور😭😭😭🤧

خدا عمر با عزت به همه ی پدر و مادرامون و خودمون بده انشالله ۱۲۰ سال شاد و خرم کنارمون باشن مادر شوهرمم هم خیلی خوب و جوون بود پدر شوهرم طلاقش رو بعد از ۳۰ سال زندگی داد اونروز یه چهرش نگاه میکردم در عرض ۱۱ سال خیلی خیلی پیر شد

خوب دوست ندارید تو این سن بیارید؟

البته من پیش روانشناس رفتم گفتن هنوز که خودتون کنارشون هستید بعد اینا بچه هایی هستند که با هوش مصنوعی دارند بزرگ میشن خداشونم بزرگه فردا بزرگ میشن ازدواج میکنن خودشون صاحب خونه و زندگی و فرزند میشن