2777
2789
عنوان

پیر شدن پدر و مادر

366 بازدید | 46 پست

با دیدن چهره ی مامانم که هر روز داره شکسته تر میشه دلم هری میریزه چقدر گریه میکنم ناراحت میشم خوشحالم که کنارمه خوبه که دارمش خداروشکر ولی دیدن پیر شدن چهرش برای من یکی که خیلی درد اوره به همسرم میگم میگه ما خودمونم پیر داریم میشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💔

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من چی بگم ک فاصله سنیم با پدر مادرم زیاده من تا خودمو شناختم اونا پیر شده بودن

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
من چی بگم ک فاصله سنیم با پدر مادرم زیاده من تا خودمو شناختم اونا پیر شده بودن

چند سال ؟ به من میگن تو ۴۰ سالگی بچه بیار من میترسم میگم نه گناه داره اون بچه تو اوج جوونیش مادر پیر داشته باشه فعلا دارم مقاومت میکنم

منم ...چند روز پیش مامانم وایساده بود کنارم...قدش آب رفته انگار....دنیا رو سرم خراب شد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

منم همینطور.امروز خونه شون بودم.ظهر که خواب بود یهو چشمم افتاد به دستاش.الهی بگردم چقدر دستاش پیر شدن.چقدر زحمت مونو کشیدن ،چقدر با بد اخلاقی های بابام ساخت.چقدر همیشه دلسوز زندگیامون هست.خدا پدر و مادرامونو حفظ کنه برامون

منم همینطور.امروز خونه شون بودم.ظهر که خواب بود یهو چشمم افتاد به دستاش.الهی بگردم چقدر دستاش پیر شد ...

دقیقا منم مادرم خواب بود به چهرش نگاه کردم دیدم یهو چقدر شکسته شد همین چند سال پیش خیلی جوون بود