2777
2789
عنوان

خریدای امروزم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 13865 بازدید | 439 پست
من پوستم خیلیی خشکه اگه بهش نرسم خشکیش اذیت کننده میشه در این حد

برا من گونه هام خشک اما نه مثل شما پیشونی و چونه ام چرب 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی عزیزم😘بوت پاشنه دار می‌خوای یا اسپرت؟

اگر پیچ خوب پیدا کردی برام بفرست عزبزم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو سایتای اصلی برات نگاه می‌کنم عزیزم فقط میگی تو چه رنج قیمتی باشه و چه رنگی

تا۷ تومان مشکلی نداره عزیزم 

دومیه از همه بهتره

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

همه خریداتون مبارکتون باشه

اومدم تو این تاپیک افسردگی گرفتم

من گرونترین پالتوم 700تومن بوده... پارسال تو اف خریدم.. کفشمم نهایتا500تومن

با حقوق 15تومن و مستاجری... خریدای شما برا ما رویاس

زندگیتون پر از عشق
همه خریداتون مبارکتون باشهاومدم تو این تاپیک افسردگی گرفتممن گرونترین پالتوم 700تومن بوده... پارسال ...

عزیزم انشالا خدا به زندگیتون برکت بده 

دست بالای دست. زیاده خریدای کسای دیگه هم‌برا ما رویا هست 

آرهه منم اکثر پولم رو واسه کیف و کفش و محصولات پوستی خرج می‌کنم من به آنلاین شاپ سفارش دادم برام از ...

حالا کیف خیلی برام مهم نیست چون استفاده نمیکنم خیلی دست و پا گیره برام اما کفش چرا منم هزینه می‌کنم براش 

مبارک باشه عزیزم ❤️🥰

حالا کیف خیلی برام مهم نیست چون استفاده نمیکنم خیلی دست و پا گیره برام اما کفش چرا منم هزینه می‌کنم ...

مرسی عزیزم❤️

کامنت بالایی رو دیدم پاک کردم قیمت رو یک وقت کسی دلش نشکنه منم برای پولام برنامه ریزی می‌کنم از یک سری خرج‌های دیگه میزنم که بتونم چیزی که می‌خوام رو بگیرم

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

سایت زارا رو نگاه کردم نیم بوت ندیدم فقط بوت داشت ولی سایز ۴۱ موجود بود من نمیدونم شما چه سبکی می‌خوای ولی این دوتا به نظرم قشنگ اومد😘 

.

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️
اینا هم برند استرادیواریوس هست

این مشکی خیلی شیکه قیمتشو زده؟