2777
2789
عنوان

خریدای امروزم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 7468 بازدید | 304 پست
مبارکت باشه😍قیمتاش چطوریهاون اولیه

فدات 

اولی نزدیک ۳ توما‌ن 

۲۸۰۰ خرده ای

بعد از یکماه   زیرو رو کردن اینستا بالاخره چیزایی که میخواستم پیدا کردم❤️😅💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکت باشه😍قیمتاش چطوریهاون اولیه

مصی جون خوندی کامنت او تاپیکمو؟

همه ش به فکرت بودم تو دلت نمونده باشه💗

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصی جون خوندی کامنت او تاپیکمو؟همه ش به فکرت بودم تو دلت نمونده باشه💗

قربونت برم متوجه شدم مهربون😍💕

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
فدات اولی نزدیک ۳ توما‌ن ۲۸۰۰ خرده ایبعد از یکماه زیرو رو کردن اینستا بالاخره چیزایی که میخواستم پ ...

پبجش و برای منم بذار😬❣️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
پالتو بارونی کپی بارونی منه منم یدونه کیف خلیدم

اون بلنده ۲۸۰۰ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دومی عالیه و خیلی شیک و تایم لس هست اش

آنقدر گشتم تا اینارو پیدا کردم

مصی جان میشه عکستو بذاری همیشه تعریفتو شنیدم ولی خودم ندیدمت

عزیزم بیا تاپیک آخرم بذارم

اینجا شاید استارتر دوست نداشته باشه

پبجش و برای منم بذار😬❣️

بزن تو اینستا مزون اران عزیزم به انگلیسی