2777
2789
عنوان

خریدای امروزم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 7468 بازدید | 304 پست
چشات نازه عزیزماره یا کامل ببند جمع کنیا جمع نکردی پاینشش رو حتمااااا فر بزن که ساده نباشههههفر واقع ...

اره عزیزم موهام مشکی هست 

احتمالا همین کارو کنم کامل جمع کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی حس خوبی ب ادم میده ادم روحش شاد میشه

ارهههه

اینستا و یوتیوب و سایتای مختلف قشنگ میتونی نسبت به مد و اینا دسترسی پیدا کنی

اینستا دیگ اصل کاره

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

اره عزیزم موهام مشکی هست احتمالا همین کارو کنم کامل جمع کنم

انشالا به خوشی گلم‌❣️

هستی عکس بزارم؟ 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

عااا دنبال کلمه بودم که بگم که اسی خودت گفتی❣️😂در خدمتم عزیزم هر جابتونم کمکت کنم حتماااااا😘

فدات💕❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینم شینیون از جلو

این خودتی؟ 

بین تو‌اون عکسم جلوی موهای من دقیقا همین بود

این خودتی؟ بین تو‌اون عکسم جلوی موهای من دقیقا همین بود

اره دیگه پس کیه گلم😂

اره بخاطر همین گفتم جلوی موهاتو همین مدلی بزار❣️

اره دیگه پس کیه گلم😂اره بخاطر همین گفتم جلوی موهاتو همین مدلی بزار❣️

چقدر نازی عزیزم 

گفتم شاید مدل هست 

متاهلی؟😍

چقدر نازی عزیزم گفتم شاید مدل هست متاهلی؟😍

قررررربونت نازی از چشاته

ن مجردم سینگله سینگل😂😁❤

قررررربونت نازی از چشاتهن مجردم سینگله سینگل😂😁❤

آرزو می‌کنم یه بخت خوب به فشنگی چهرت و قلبت نصیب بشه چندسالنه خوشگلم میخوره ۲۲ ساله باشی

چرا خیلیم قشنگه من ک خوشم اومد ماشالله ب تنت نشسته

مرسی عزیزم ❤️