2777
2789
عنوان

ریاضی بلدا بیان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه یادت باشه تو عبارت زیر رادیکال توان بر فرجه تقسیم میشه من رمزشو گذاشته بودم تف ت ینی توان ف هم ینی فرجه تف توش ینیا😂 بعد حالا توان دو چنده ؟5خوب بر فرجه تقسیم شده و اومده بیرون اما سه که توان نداره که بخواد به 5حتی تقسیم شه پس اجازه خروج از زیر رادیکالو ؟نداره آفرین و در ادامه شاید اصرار به خروجش داری باید بگم عدد بی توان ینی توانش یک بوده درسته ؟چون 3 به توان یک برابر با همون 3هسش حالا توان بر فرجه تقسیم کن میشه 3 به توان یک پنجم و حالا اجازه خروج داره اگه نه که به طور معمول کاریش نداریم و همون رادیکال 3 به فرجه 5 میمونه و خلاص☺️

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
همیشه یادت باشه تو عبارت زیر رادیکال توان بر فرجه تقسیم میشه من رمزشو گذاشته بودم تف ت ینی توان ف هم ...

من میگم پنج و پنج و خط میزنیم دو میپره بیرون

فرجه ای نمیمونه دیگه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
من میگم پنج و پنج و خط میزنیم دو میپره بیرونفرجه ای نمیمونه دیگه

نه اون فرجه مال کل عبارت زیر رادیکال محسوب میشه  در اصل باید دو تا رادیکال جدا کشید یه بار واسه دو به توان پنج یه بارم واسه ی 3 اما از اونجا که فرجه اینا با هم مشترکه میان یه رادیکال بزرگ میکشن و هر دو تا عدد رو زیرش جا میدن و یه فرجه مشترک بهشون میدن درست شد ؟پس اون فرجه دو تا صاحاب داره یکیش 2بتوان 5 یکیش هم 3 وقتی توان پنج با فرجه پنج ساده شد حالا 2رادیکالو طلاق میده میاد بیرون اما 3 نمیتونه چون پول مهرشو ؟نداره آفرین ینی توان نداره بیاد بیرون مگر اینکه کسری بیاد بیرون که توضیحشو دادم و در کل نمیتونه از فرجه 5 خلاص شه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

ببین اگه عبارت زیر رادیکال داخل پرانتز بود و توان پنج مال هم 3 هم 2میشد حرف تو درست بود اما الان توان پنج فقط مال 2 هستش و 3 بی توانه 

هر کی مهرشو جدا حساب باید کنه 

پس چرا این ایتطور شد

این اشتباهه باید برای رادیکال پنج فرجه 3رو بذاری دلیل ندارن یهو فرجه ش از 3به 2 تغییر کنه

این اشتباهه باید برای رادیکال پنج فرجه 3رو بذاری دلیل ندارن یهو فرجه ش از 3به 2 تغییر کنه

از گوگل فیلم دیدم

خیلی قشنگ توضیحومیدی کاش تلگرام میتوسنتی بیای  اشکالامو رفع کنم😥

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.