یعنی تازه رفتم خونه خودم برادر شوهرم بعد مراسم من عقد کرد وو الان نوبت من که پت گشای کنم اماااااااااااا چون دستمون خالیه مجبورم برنج رو خودم درست کنم 😭
حساب کردم با برنج از بیرون سفارش بدم ۱۰تومن در میاد🥲🥲🥲🥲
هر نفر به پیمانه و چند پیمانه اضافه
دوتا قابلمه بزرگ باشه بهتره اگه نه یه قابلمه خیلی بزرگ تا له نشه
شعله گاز ضعیفه بهتره شعله ی دیگه زیرش بزاری
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه قابلمه بزرگ بزار که خوب قل بخوره بعد هنوز مغز زنده اس ابکش کن نزار له بشه با پارچه اب یا ملاقه بزرگ ابکش کن تو سه تا صافی همه برنجت رو تو یه صافی نریز حتما اب سرد یکم رو برنجت بریز موقع دم دادن حتما دم کش یا پارجه تمیز در قابلمه ات بزار میتوی رو برنجت چند تا نایلون فریزی باز کنی که یک لا بشه بکشی رو برنجت بهتر دم نیکشی تا زمانی بخار خوب تو قابلمه جمع نشده زیرش رو کم نکن
موفع ریختن برنج تو قابلمه یه جوری بریز رو هم تلنبار نشن ابکشت رو بتکون تا کم کم برنجا بریز تو قابلمه حتما روی برنج رو چند تا سوراخ بزن من اب داغ با کمی روغن قاطی میکنم موقع دم میدم به برنج ولی اخرسر قبل از اینکه غذا رو بکشم روغن داغ میکنم نیدم رو برنج بعد برنج رو زیر و رو میکنم
اگه گاز تک شعله داری ازینا که روش نذری میپزن یه قابله بذار و آب و بریز و نمک زیاد بریز و یه کوچولو آبلیمو بریز تا آب جوش بیاد برنجت اگر ایرانی هست برای ۳۰ نفر ۴۰ تا پیمونه برنج رو پاک کن و خیس کن چندساعت بعد بریز تو آب جوش قابلمه حدودا یه ربع تا بیست دقیقه بجوشه حواست باشه خیلی نرم نشه چندتا دونه رو بردار بخور وسطش هنوز باید یه سفتی داشته باسه اونوقت لگن بذار و روش آبکش بذار و قابلمه رو بریز و آب سرد بریز رو برنج گف قابلمه هم روغن و زرچوبه بزن بعد نون لواش یا سیب زمینی حلقه ای بذار واسه ته دیگ آبکش برنج رو قشنگ تکون بده آب اضافی نداشته باشه بریز تو قابلمه و دکرشو با کفگیر بکش و گرد کن و روی برنج رو با دسته کفگیر چاله بنداز و درب قابلمه رو دم کنی بذار ۵ دقیقه اول یکم شعله بده تا بخار کنه بعد کمش کن تا دم بیفته اگرم قابلمه و گاز بزرگ نداری همین روش رو با دوتا قابلمه انجام بده
آبلیمو هم برای رنگ پلو میریزیم تو آب چون قشنگ سفید میکنه پلو رو
برنج خوب در نیاد، دیگه هیچ کدوم از زحمات تو به چشم نمیاد
برنج برا ۳۰ نفر چرا بشه ۱۰ تومن؟؟؟؟
من چند ماه قبل گرفتم، برای هر نفر ۳۰ تومن گرفت
ایرانی هر نفر ۵۰
اگه برنج از خودت باشه، پخت برا هر نفر ۵ نفر
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.