2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونه ی مامانش مادرشوهرم منو کتک زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 86 پست
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدا ...

چقدر زیاد در طول ۱۵ روز یکبار کل قران تموم شه یا هرروز کلش؟

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چ تحصیلکرده ای ک نمیفهمه تو عادت ماهیانه نباید رابطه برقرار کرد و نباید هرموضوع خصوصی رو بزاره کف دست ننش و قهر کنه ۲ روز خونه نیاد! و تو دیگه چجور انسانی هستی ک ب ناحق باید بری معذرت خاهی و ب ناحق بهت اهانت بشه و جیکتم درنیاد !!! اجازه بده باور نکنم عزیزم

الان چون روزای اخره خونریزیم کم شده اما واقعا فکر کردن بهشم خجالت زدم میکنه😭

نه ،تواول راهی،حیارو بزارکنار.چرابایدشوهرت اینقدر بیشعورباشه ک اولا درخواست کنه دوما حرف خصوصی روبمادرش بگه بعدمادرش توروبزنه.زیراین ظلم نرو.من نمیخام آتیش توروتندکنم.اما زندگیت سفت بگیر که بوی خوبی ازین خانواده نگرفتم.به مادرت بگوحتما

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
نه ،تواول راهی،حیارو بزارکنار.چرابایدشوهرت اینقدر بیشعورباشه ک اولا درخواست کنه دوما حرف خصوصی روبما ...

اخه مادرم خیلی روی ابروی خانوادمون حساسه فکر نکنم کاری کنه🥲

دو دل بودم حرفای اسی رو باور کنم یا نکنم تا اینکه دیدم چهل دقیقه پیش عضو شده و با اطمینان کامل باور ...

من قبلا عضو نی نی سایت نبودم چون مشکلی نداشتم الان که اینجوری شد خواستم با چند نفر حرف بزنم😭

جالبه جواب هیچ کدوم از کسایی که میگن تاپیک فیکه رو نمیده و با جدیت جواب بقیه رو میده

اخه من چی جواب بدم بگم لطفا باور کنید؟ 

خب اگه باور نمیکنید که من نمیتونم زور بزنم