2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه واسه برادر شوهرم غذا نفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 29 پست

۲۵ سالشه عرضه نداره ی شام بپزه برا خودش😐

پس افرین ب داداش من ۱۸ سالشه ولی برنج   ماکارونی  الویه  خورشت گوجه و کباب و اصن نگم الانم میخاد بره غذاخوری کار کنه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

کامل نخوندم ولی ۲۵ ساله اگه گرسنه بشه میره رستوران غذا میخوره ..اسی بد عادتشون نکن غذا نپز ببر ..من بچه هام تو خونه تنها باشن یه املت برا خودشون درست میکنن ..برادر شوهرت چلاغ که نیست تنهاس

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که طبقه بالای خونه پدر شوهرم هستم ولی بازم برادر و خواهر شوهرم بالا اتاق دارن 

من جدا از کارای خونه بالایی ، کارای خونه پایینی و آشپزی رو هم به عهده می گیرم واسه خونواده ی 7 نفره 

چقدر با عکس پروفایلت غمم گرفت الهی بمیرم برای معصومیت چشمات

ممنون عزیزم:...دختر کاپشن صورتی گوشواره قلبیه همون

ریحانه سلطانی نژاده که پدرش  گوشواره هاشم بخشید به جنگ زده های غزه و لبنان 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

همسرت درمورد اینکه خواهراش اینجور مواقع کاری نمیکنن اینکه غذا نمیارن برای برادرشوهرت بکنار اینکه نمیان خونه مادرشون برای برادرت غدا بزارن چیزی نمیگه؟!!!(‌کنار توجیح این قضیه برای همسرت بهش تفهیم کن ۲۵ ساله بچه نیست خودش غذابزاره رستورانم که هست)

همسرت درمورد اینکه خواهراش اینجور مواقع کاری نمیکنن اینکه غذا نمیارن برای برادرشوهرت بکنار اینکه نمی ...

میگه برادرمه 

چه اشکال داره 

فکر کن برادر خودته 

بهش گفتم برادر من تنها بوده، دیدی کارش داشته باشم؟ میگه ما فرق داریم 

میگم خواهرات، میگه خواهرانم میارن اما من برادرشم 

کامل نخوندم ولی ۲۵ ساله اگه گرسنه بشه میره رستوران غذا میخوره ..اسی بد عادتشون نکن غذا نپز ببر ..من ...

بدبختی اینه شوهر من بیخیال نمیشه 

امروز چون خواهر زاده ش بهش گفته من فلان کیک رو می‌خوام ، یه پلاستیک پر از کیک خرید رفتیم بهش دادیم 

بخدا قسم حالم ازشون بهم میخوره آنقدر گرسنه و لاشخورن و شوهر منم نفهمن

دقیقا همینه به من چه مامانشم انگار نه انگار بچه زاییده ، انداخته شه وبال گردن شوهر من شوهر منم که ان ...

چقدر شوهرت مثل شوهر منه🥲

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چکارشون کنیم الان یه تاپیک جدید زدم ببیننمی‌دونم چکارش کنم بخدا

شوهر من فقط برا داداشش پدری نمیکنه که برا باباش برا بابام حتی داداشای خودم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹