2777
2789
الان بهتری ؟ من خیلی سختی کشیدم ولی تهش شکست خوردم فقط خیلی دلم گرفته ، روی هر چی دست گذاشتم نشد دیگ ...

آره بهترم 

این که بگم اصلا استرس و ناراحتی به خودم راه نمیدم، دروغه! فقط سعی میکنم آروم تر باشم و با خودم بگم به درک

شما چرا همچین حسی داری, میتونی تعریف کنی؟

درصد کمی از زندگی های موفق از اول موفق بوده، مطمئن باش هرچی قشنگی توو دنیا هست از مدل مو گرفته تا سب ...

پاهام خورد شد انقدر با این کفش های آهنی راه رفتم و نرسیدم دیگه امیدی ندارم 💔

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بهترم این که بگم اصلا استرس و ناراحتی به خودم راه نمیدم، دروغه! فقط سعی میکنم آروم تر باشم و با ...

شکست عشقی ، شکست شغلی 

خیلی برای شغلم زحمت کشیدم حدودا سه سال ولی قدر زحماتم رو ندونستن و استعفا دادم 

خیلی چشم انتظار کسی بودم ولی دلمو شکست 

نا رفیقی دوستامم خیلی خوردم کرد 

میدونی من رسما همه چیزم رو از دست دادم یه بازنده تمام عیار هستم 

مخصوصا ازدواج عشقم بعد دوسال با یه دختر دیگه برام تیر خلاص بود ، خیلی دلمو شکست و تو جمع بهم بی احترامی میکرد ولی من هر بار بخشیدمش تهش گفت مگه چیکارت کردم تو اخلاق نداری ، رفت با کس دیگه ای ازدواج کرد ولی اینا بهونه بود بابای دختر مایه دار بود رفت سراغ اون 

خیلی خیلی خسته ام اگر پدر و مادرم نبودن تا الان به زندگیم خاتمه داده بودم ، فقط دلم به حال پدر و مادرم میسوزه که آخر عمری داغ اولاد نبینن 

چقدر زندگی بت بعضی ها بی رحمه من از بچگی خیلی فقر کشیدم از ۱۷ سالگی کار کردم ولی هر جا رفتم کار کردم حقمون خوردن و قدر تلاش هام رو ندونستن 

دیگه امید به هیچی ندارم 

شکست عشقی ، شکست شغلی خیلی برای شغلم زحمت کشیدم حدودا سه سال ولی قدر زحماتم رو ندونستن و استعفا دادم ...

حق داری سخته 

ولی ناامیدی بدترین چیزه ... نمیخوام شعار بدم یا ادا دربیارم 

ولی همیشه سعی کن در هر حالی که هستی امیدت رو از دست ندی

پاهام خورد شد انقدر با این کفش های آهنی راه رفتم و نرسیدم دیگه امیدی ندارم 💔

شکستگی عشقی اصلا شکست نیست، تجربه ست 

کی گفته باید با کسی که عاشقش هستی ازدواج کنی و اگر نکنی بدبخت میشی 

والا من خودم آدمی رو توو زندگی داشتم که فکر میکردم اگر بره دنیام دیگه به آخر میرسه، اما رفت و الان یک تار موی همسرم رو به صدتا مثل اون آدم نمیدم 

شکستگی عشقی اصلا شکست نیست، تجربه ست کی گفته باید با کسی که عاشقش هستی ازدواج کنی و اگر نکنی بدبخت م ...

خوشبحالت که تونستی فراموشش کنی 

خوشبحالت که تونستی فراموشش کنی

تو هم میتونی 

من ی زمانی همچین تاپیک ایی رو میدیدم، از ته وجود حسرت میخوردم به کسایی که تونستن از شکست عشقی بگذرن 

اما الان با خودم میگم اگر دختر داشته باشم، امیدوارم قبل ازدواجش شکست عشقی رو تجربه کنه 

چون خیلی بزرگت میکنه 

تجربه خیلی خوبیه 

گذشتن رو یاد میگریم 

یاد میگیری دنیات به ی آدم محدود نباشه 

یاد میگریم بعد بدترین اتفاقات هم میتونی خوب بشی 

باورت نمیشه من چقدر تراپی رفتم، یادمه هنوز توو جلسه دهم تراپی م مثل ابر بهار گریه میکردم 

اما الان اون آدم واقعا برام مهم نیست 

نمیگم دیگه توو ذهنم نیست، توو قلبم نیست و... 

چرا هست، همه جا هست من چندین سال باهاش زندگی کردم و بزرگ شدم، مگه میشه از یادم بره، اما جای خودش رو داره و در عین حال که برام ارزشمند هست، ازش گذشتم 

تازه شما میگی رفته ازدواج کرده، دوست من هنوز هم ازدواج نکرده و اصلا تموم شدن رابطه ما ذره ای بی احترامی و اینا نداشت و خودم بیشتر باعثش شدم 

کسی که رفته ازدواج کرده یا رابطه ای که با بی احترامی و اینا تموم میشه، مطمئن باشه بااااید تموم میشده 

اون آدم ازدواج کرده پس بدون که برات تمومه فقط زمان میخوایی تا ازش بگذری 

کتاب پونه مقیمی برای این مسئله به من خیای کمک کردن چون در مورد گذشتن خوب نوشته 

تو هم میتونی من ی زمانی همچین تاپیک ایی رو میدیدم، از ته وجود حسرت میخوردم به کسایی که تونستن از شکس ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 💜❤️