2777
2789
خانم مشکلتون چیهتحمل خوندن نظر دیگران رو ندارید ؟

ریپ نزن 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

گفت رویا دیگه 🤷🏻‍♀️الان البته خونه خوب و ماشین خوب داریم، ولی دوست دارم بریم بالاشهر یه خونه لوکس‌ ...

انشالله عزیزم ❤️

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در حد مهاجرت بچه‌هام و تامین رفاه و آسایش در حد متوسط به بالا 

پدر و مادرم و چند تا از عزیزانم رو به آرزوهاشون برسونم 

یه خیریه با پشتوانه مالی خیلییییییییییییی عالی داشته باشم

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
میزنمتحمل ریپلای ندارید ولی توی نظر دیگران صاحب نظرید و حتی نظرات رو درست نمیخونید و متوجه نمیشد

خیلی ادم مرخرفی هستی معلومه شعور نداری

به دل نمیگیرم از جای دیگه پر هستید سر من خالی میکنید

میدونی با ارامشت سعی نکن ادمارو جذب خودت کنی چون نتیجه عکس داره 

با کلمات بازی نکن 

مردمای دیگه غصه ی مردمای دیگرو تا کی بخورن ؟ ماهاهم حق شادی و زندگی داریم اینقدر مشکلات هست فکر کسای ...

ادما به اندازه وسعت قلبشون خوشحال میشن. 

انسانیت مرز و تاریخ نداره. 

شما در مورد اثر پروانه ای شنیدید؟ دانشمندا میگن اگه پروانه این سر دنیا پر بزنه اون سر دنیا اثر میزاره...

محال ممکن یه عده از همجنس ها و هم نوع های ما زیر جنگ و فقر باشن و انرژی منفیش روی ماها تاثیر نزاره.‌

میدونی با ارامشت سعی نکن ادمارو جذب خودت کنی چون نتیجه عکس داره با کلمات بازی نکن

من اصلا میل ندارم کسی مثل شما اطرافم باشه

ترجیحم دور بودن از افرادی شبیه شماست

ولی فحش و توهین جزو رفتارام نیست 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی